AV-laitteet & Esitystekniikka

Täältä löydät valmiiksi mietittyjä esimerkkikokonaisuuksia erilaisiin esitysteknisiin tarpeisiin. Ratkaisupaketit ovat valmiiksi mietittyjä ja sellaisenaan toimivia kokonaisuuksia.Aina oikeista asiakasprojekteista kehittyneet valmisratkaisut eivät kuitenkaan täysin kohtaa uusia tai erilaisia tarpeita tai huomioi esimerkiksi tilan asettamia vaatimuksia ja rajoitteita. Joka tapauksessa esimerkkikokonaisuudet toimivat hyvänä lähtökohtana toimivan kokonaisratkaisun määrittelylle tarpeen ilmaantuessa. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta esimerkiksi seuraavien esitystilojen suunnittelusta ja toteutuksesta

 

Neuvotteluhuoneet ja esityskäytössä olevat tilat

Neuvotteluhuoneet, auditoriot ja erilaiset koulutus- ja kokoustilat edellyttävät toimivia ja helppokäyttöisiä AV-järjestelmiä. Kun asian esittäminen on tekniikan puolesta yksikertaista ja sujuvaa, niin voidaan keskittyä itse asiaan. Työnteosta tulee sekä tehokasta että vaivatonta.

 

Videoneuvottelujärjestelmät

Perinteisten videoneuvottelujärjestelmien suosio on hiipunut ja tilalle on tullut ohjelmistopohjaisia ryhmätyöskentelyjärjestelmiä, esimerkiksi Microsoft Skype for Business ja Google Hangouts. Meidän tarjoamamme ratkaisut edustavat tätä suuntausta ja ovat siten investointeina erittäinkin edullisia verrattuna vanhempiin monsterijärjestelmiin.

 

Monitoimitilojen esitysratkaisut

Isoissa tiloissa esitystekniikan merkitys on erittäin suuri, koska esitykset sisältävät nykyään usein verkosta esitettävää videomateriaalia. Tilaisuuksien taltiointi ja siihen liittyvät kamera- ja äänentoistojärjestelmät ovat myös yleistyneet.

Esittäjien pitää pystyä kytkeytymään järjestelmään useilla erityyppisillä laitteilla. Esitystekniikan pitää olla käytettävyydeltään sellainen, ettei tarvita teknistä tukihenkilöä paikalle päivystämään.

Kamerajärjestelmät

Isoja esitystiloja saadaan nykyisin laajennettua entisestään hyödyntämällä Kamerajärjestemiä, jotka mahdollistavat esimerkiksi live esityksen välittämiseen toisiin tiloihin.

 

 

Infonäyttöratkaisut

Digitaaliset infonäytöt eli info-TV:t tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia yritysviestintään, tiedottamiseen, opastukseen sekä mainostamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Sisällöntuottaminen ja ajastaminen on nykyisin tehty helpoksi. Parhaimmat palvelut ovat pilvipohjaisia, kuten yhteistyökumppanimme iDiD:n. Näissä koko järjestelmän käyttö tapahtuu esimerkiksi tabletin tai tietokoneen avulla lähes mistä tahansa - kunhan internetyhteys on saatavilla.

Vaikka infonäyttö viittaakin ihan suoraan näyttöruutuun, niin toteutuksissa voidaan aivan yhtä hyvin käyttää esimerkiksi projisointia, silloin kun kuvasta halutaan isompi. Videoseinä taas puolustaa paikkaansa silloin, kun halutaan toteuttaa vaikka epäsymmetrinen näyttökokonaisuus.

Enemmän infonäyttöratkaisuistamme löydät Digital Signage sivulta 

 

Valvomoratkaisut

Valkokangasnet Oy tarjoaa helppoja valvomoratkaisuja täydentämään tai päivittämään olemassa olevia ratkaisuja. Tyypillisesti tarjoamme valvomoihin Laser -projektoreita 24/7 käyttöön, sekä valoisissa tiloissa toimivia valkokankaita riittävän suuressa koossa ja tarvittavassa formaatissa.

Valkokangasnet Oy toimii DNP Screenin jakelijana Suomessa ja juuri DNP Screen tarjoaa yli 3m valkokankaita, jotka toimivat valoisissa olosuhteissa säilyttäen huikean kontrastin, mikä on ensiarvoisen tärkeää valvomokäytössä.

Tiedostamme valvomoiden vaatimukset laitteiden toimivuuden suhteen siksi tarjoamme projektoreita vain laser -tekniikalla, 24/7 -luokituksella sekä takuulla joka toimii 100% kuten pitäisikin. Tämä tarkoittaa että uusi laite toimitetaan 72h sisällä ja vanha viedään pois.  

Kauttamme saatavilla myös leasingrahoitus ja huoltoleasing, jos sellaisen soveltuu paremmin strategiaanne.

Olemme olleet mukana toteuttamassa valvomoita mm. Rauman Biovoimalle, Elenia Oy:lle sekä Suomen hätäkeskukselle.