Valkokangas.net > Esitystekniikka > Kokoustilan AV-ratkaisu - Visual Force

Kokoustilan AV-ratkaisu - Visual Force

Langaton Laser -AV ratkaisu puolivaloisaan tilaan

 
 
 
 

Kokoustilan AV-ratkaisu - Visual Force

Kokoustilan AV-ratkaisu 'Visual Force' on tehokas, moderni ja huoleton presentaatioratkaisu yrityksille - avaimet käteen ratkaisuna.

Visual Force -paketti sisältää Laser -projektorin 5 vuoden takuulla, moottoroidun valkokankankaan ALR (ambient light rejecting) sekä perusaktiivikaiuttimet. Lisäksi se on varustettu huippukätevällä, yritystason langattomalla kuvan -ja äänensiirrolla joka ei vaadi softa-asennusta. Suosittelemme meidän kätevää vuokraleasingiä maksuvaihtoehtona. Tässä olisi kuvia toteutetusta paketista asiakastiloissa sekä alla video Visual Force -paketista asiakkaan tiloissa.

 

Vuokraleasing hinta paketille:

 • 24kk - 228,34€/kk alv0%
 • 36kk - 156,74€/kk alv0%
 • 48kk - 121,93€/kk alv0%
 • Sähköinen allekirjoitus - helppo sopimus

Mihin tilaan Visual Force on tarkoitettu ja mihin ei?

Parhaiten Visual Force -paketti soveltuu asiakkaille jotka haluavat aidosti kirkkaan ja kontrastirikkaan kokonaisuuden puolivaloisaan kokous -tai neuvottelutilaan jota ei haluta tai voida pimentää. Lisäksi kokonaisuuden pitää olla helppokäyttöinen kaikille käyttäjille. 

Tyypillisiä käyttötiloja tälle paketille ovat erilaiset seminaaritilat, seurakuntien tilat, kylätalot ja yritysten kokoustilat sekä auditoriot. Ratkaisu on sopiva jopa varsin valoisiin tiloihin joissa ei paljoa voida hallita tilan valaistusta mutta jossain määrin luonnonvalon määrää voidaan hillitä. Lyhyesti sanottuna se käy nykyaikaisiin tiloihin joissa työskennellään valoisassa.

Missä ratkaisu ei toimi?

Visual Force setti  ei ole sopiva valinta mikäli tila on 'lasikuution tyylinen' jossa kaikki seinät on lasia ja luonnonvaloa tulvii hallitsemattomasti valkokankaalle. Silloin on syytä ottaa järeämpi paketti.

Pari sanaa asennuksesta

Asennuksessa pitää noudattaa seuraavia rajoitteita. Valkokangas voidaan asentaa seinälle tai kattoon ja se vaatii sähköä. Projektori asennetaan 305 - 500cm etäisyydelle valkokankaasta kattoon. Tila saa olla minkä suuruinen tahansa mutta paketin asennuksen järkevyys varmistetaan parilla kuvalla jotka asiakkaan pitää toimittaa meille jolloin me voimme todeta paketin soveltuvuus tilan valoisuudelle sekä asennuskohteen haasteet.

Ratkaisumme toimii parhaimmllaan yhden napin painalluksella ja kuva sekä ääni siirtyy langattomasti. 

Visual Force paketin sisältö:

Projektori:

  • Laser, 3LCD, WUXGA, 5 000Alm, takuu 5 vuotta tykki ja valolähde
  • Projektorina normaalisti Epson, NEC tai Sony WUXGA tarkkuudella, mikä on sama kuin Full HD mutta 16:10 kuvasuhteella. Laite on valittu asennuksen ehdoilla ja toisaalta tukemaan värien parasta mahdollista toistoa ALR valkokankaalla. Tykki on LCD -tekniikalla tehty mikä tarkoittaa sitä, että todellinen valoteho on sama sekä valkoiselle valolle että pääväreille. Tämä seikka erottaa LCD tyyppisen projektorin edukseen muista tekniikoista kuten DLP -tekniikasta ja näyttelee suurta roolia kuvan kirkkauden tasaisuudessa joka tilanteessa.

Moottorikangas

  • ALR 16:10 - 254cm leveällä kuvalla
  • Definite moottoroitu 115'' valkokangas on varustettu kestävällä ja hiljaisella Somfy moottorilla ja kuvapinta on ALR (ambient light rejecting) pinta joka poistaa tehokkaasti haitallista hajavaloa joka normaalitilanteessa heikentää merkittävästi kuvan kontrastia. Tämä on ominaisuus jota ei perinteisessä valkokankaassa ole ja se onkin avainasia tässä paketissa ja tuo sen merkittävän eron kuvanlaatuun verrattuna normaaliin valkokankaaseen jossa värit haalistuvat pienestäkin hajavalosta. Tässä on esimerkkikuvia ALR vs perinteinen valkokangas.

Yritystason langaton kuvan -ja äänen siirto

  • BenQ Instashow jossa on 2 lähetintä ja vastaanotin kytkettynä tykkiin
  • BenQ Instashow ei vaadi ohjelmistoasennusta eikä wi-fi yhteyttä sekä on täysin käyttöjärjestelmävapaa. Siksi se toimii kaikilla läppäreillä huolimatta siitä minkä merkkinen se on tai mitä järjestelmää se käyttää. Tämä auttaa aloittamaan nopeasti esityksen eikä vaadi asiakkaalta pääsyä yrityksen verkkoon. Ainoa mitä langaton esitys vaatii on lähettimen liittämistä läppärin HDMI -ja USB porttiin jonka jlk se on käyttövalmis ja esitys alkaa kun klikkaa lähettimen nappia.

Tarvikkeet ja asennus

 • Muihin postinumeroihin hinta määritellään erikseen
 • Paketin tuotteiden takuut ovat: tykki ja valolähde 60kk/ 20 000h ensin täyttyvä, kangas 2 vuotta, instashow kuvansiirto 3 vuotta, muut osat 2 vuotta.

Ratkaisumme täyttää mm. seuraavat vaatimukset: järjestelmän kuvakontrasti on vähintäänkin 15:1 ja kuvan kirkkaus ylittää 2-3 kertaa kankaalla olevan ympäröivän valon märän, mikä täyttää Infocomin asettamat suositukset kokoustilojen kuvalle.

Tuoteratkaisuamme saa tarvittaessa eri kokoluokissa ja eri optioilla.