Valkokangas.net > Esitystekniikka > DNP Laser Panel Executive 100inch

DNP Laser Panel Executive 100inch

100 tuuman laser -näyttö

 
 
 

DNP Laser Panel Executive 100inch

DNP Laser Panel Executive sarja on mahtava AV-ratkaisu vaativaan käyttöön. Se kätkee sisäänsä nerokasta tekniikkaa joka istuu hienosti sisustukseen.

Executive sarja on kokonaisvaltainen kuvaratkaisu joka koostuu Full HD laser -projektorista, laser paneelista joka on valoa poistava ALR valkokangas sekä moottoroidusta kaapistosta jota saa 3:ssa koossa: Basic - yksittäinen kaappi moottoroidulla ovella, Classic sarja 3 osaisella kaapistolla ja Plus malli jossa on peräti 5 lohkoinen kaappi. Classic ja Plus malleissa toimitamme vakiona kangasovet jotta kaiuttimet saa piiloon nätisti. 

Kuvanlaatu on mitä mainioin kuten videosta voi nähdä. Mikäli ostaisit 100 tuumaan television niin hankintahinta olisi minimissään 15 000€ joten tällä ratkaisulla mahdollistat jopa edullisemman hintalapun. Yksi seikka Executive sarjassa on se että valkokangas ei heijasta valolähteitä kuten TV tekee ja vaikka se saattaa tuntua merkityksettömältä asialta niin jos se on päivittäinen työkalu siitä tulee hyvinkin merkityksellistä. Käytännössä TV:tä ei voi sijoittaa niin että ei tulisi heijastumia koko ajan jostain kuten keinovaloista tai ulkoa. DNP ratkaisu voidaan sijoittaa samaan paikkaan kuin TV:kin mutta kuva on laadukkaampi siltä osalta. 

DNP Executive Classic malli tulee myös kätevällä kaapistolla johon saa piilloon mukavasti äänentoiston sekä langattoman kuvasiirron vastaanottimet ja paljon muuta mitä kukaan ei haluaisi katsella. Siksi Executive classic on todella mainio ratkaisu korkean profiilin yrityksille joille laatu ja ulkoasu on tärkeä kriteeri. Mielellämme varustelemme Executvie ratkaisun langattomalla kuvansiirrolla sekä äänentoistolla ja tarvittaessa videoneukkarijärjestelmällä.  Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnittelemme teille sopivan ratkaisun.