Valkokangas.net > Videotykit > BenQ LU9235

BenQ LU9235

Laser- projektori 6 000alm WUXGA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BenQ LU9235

BenQ LU9235 on laser- projektori ammattiasennuksiin kuten videovalvonta 24/7 tai esitystiloihin kuten hotellit, sairaalat tms. jossa ratkaisee laitteen luotettava toimivuus ja kattava sekä nopea takuukäsittely. Laitteessa on 6 000 alm valoteho ja WUXGA- tarkkuus. BenQ LU9235:ssa on tietenkin HDBaseT- liitänntä muiden perinteisten liitäntöjen lisäksi sekä tietnkin ohjausliitännät. 

Ominaisuuksiltaan LU9235 on varsin kattava. Vakiona on mm. Dicom x-ray kuvatila röntgen kuvien käsittelyyn, 24/7 käyttöön hyväksyntä, 360 asentaminen, Corner fit- toiminto sekä monia muita hyödyllisiä toimintoja. 

Mallia valitessa kannattaa huomioida valovoiman heikkeneminen joka on suoraviivaista niin että 20 000h jälkeen valotehosta on jäljellä 50%. Tämä on ominaista kaikille Laser- projektoreille. Siksi kannattaa valita sellainen laite jonka valoteho on riittävä puolitehollakin.

Takuu 5 vuotta tai 20 000h

Laitteella on kattava 5 vuoden tai 20 000h (kumpi täyttyy ensin) onsite etukäteisvaihtotakuu, jolloin toimiva lainalaite toimitetaan 72h:ssa asiakkaalle takuukäsittelyn ajaksi. 

 

Avainominaisuudet

 

  • Laser-valonlähde, yksisiruinen DLP-heijastustekniikka

  • Kirkkaus 6000 ANSI lumenia

  • Natiiviresoluutio 1920 x 1200 WUXGA

  • Lampun kesto jopa 20 000 tuntia

  • Kontrastisuhde 100 000:1

  • 5 Linssivaihtoehtoa (myydään erikseen)

  • Käytettävissä myös pystyasennossa, missä tahansa kulmassa

  • Corner Fit -säätö

  • 24/- hyväksytty projektori

 

 

BlueCore Laseteknologia

 

BlueCore Laserprojektori Maailman Johtavalta DLP-brändiltä

BenQ LU9235 BlueCore laserprojektorin 6000 ANSI-lumenin kirkkaus ja 100 000:1 kontrastisuhde luovat ylivoimaisen katselukokemuksen jopa kirkkaassa valaistuksessa. BlueCore laservalonlähde ja kaksi väripyörää parantavat värien toistoa merkittävästi; ja laitetta voi käyttää 24/7 vaikka kellon ympäri. Se voidaan asentaa 360° mihin tahansa kulman myös kuva pystyasennossa, ja kattava valikoima vaihtolinssejä mahdollistaa monipuoliset asennusmahdollisuudet.

 

Ylivoimainen Kuvanlaatu

 

Puhtaat Värit BlueCoreLaserilla

BenQ:n voimakas laservalonlähde on varustettu kahdella väripyörällä, mikä parantaa huomattavasti värejä poistamalla kokonaan valkoisen segmentin. Ihanteellisella päävärien sekoituksella BenQ:n laserprojektori tuottaa erinomaisen kuvan laajemmalla väriskaalalla kuin perinteiset lamppuprojektorit. Tasapainotettu RGBY-optimointi luo tehokkaamman väriprojektion pitäen valkoisen silti kirkkaana ja puhtaana.

 

Huippukorkean Kontrastin Vaikutus

Automaattinen Virranhallinta

Koska BenQ:n BlueCore laserprojektorit hallitsevat suoraan valontuottoa, vaste on nopeampi ja heijastettu kuva on kirjaimellisesti loistavan kirkas jopa 100 000:1 kontrastisuhteella, tummempien yksityiskohtien pysyessä kuitenkin selkeinä.

 

True Black

BlueCore laserprojektorit sisältävät myös spontaanin vasteen, eivätkä vaadi odotusaikaa käynnistettäessä tai palattaessa lepotilasta esitykseen, joten aidosti mustasta kirkkauteen siirtyminen käy hetkessä.

 

WUXGA Resoluutio Korostaa Yksityiskohtia Ja Laajentaa Sisältöä

BenQ LU9235 laserprojektorissa on vaikuttava WUXGA (1920 x 1200) natiiviresoluutio, selvästi Full HD:tä tarkempi. Se tarjoaa enemmän tarkkuutta yksityiskohdissa sekä hätkähdyttävän selkeän kuvan.

 

DICOM Röntgenkuvien Näyttö

DICOM (Digital Imaging and Communication in Medicine) on standardi lääketieteellisen kuvaustiedon käsittelyyn, varastointiin, tulostamiseen ja välittämiseen. DICOM Simulation Mode on ihanteellinen mustavalkoisten kuvien kuten röntgenkuvien katseluun esimerkiksi koulutus- tai harjoittelutarkoituksessa.

 

Kestävä Ja Luotettava

 

20 000 Tunnin Taattu Suorituskyky

BenQ:n BlueCore laserprojektoreille on taattu 20 000 tunnin suorituskyky huippulaatuisella kuvalla. Laservalonlähde ei heikkene laadullisesti perinteisen lampun tapaan, ja BenQ:n laserprojektorit ovatkin ihanteellisia useamman projektorin installaatioihin, joissa perinteisillä lampuilla varustettujen projektorien kuvanlaadussa voisi näkyä laatueroja johtuen lamppujen käyttötunneista.

 

BenQ Laserprojektorit tukevat jatkuvaa 24/7 käyttöä ja soveltuvat mm. museoihin ja julkisiin tiloihin. Voit valita kolmesta eri valonlähteen tilasta optimoidaksesi energiankäytön ja pidentääksesi entisestään laitteen käyttöikää.

 

DLP Lähes Poistaa Värien Heikkenemisen

 

BenQ:n Laserprojektorit perustuvat yksisiruisen DLP-teknologian ehdottomaan luotettavuuteen. Hyvin kestävä DLP-siru on luokiteltu kestämään yli 100 000 tuntia ilman heikkenemistä, varmistaen aidot luonnonmukaiset värit ja helposti luettavan tekstin koko kestoajaksi.

 

Korkealaatuinen Pölytiivistys Vaativiin Olosuhteisiin

BenQ;n BlueCore laserprojektorit on suljettu pölytiiviisti jotta lasermoduli, DMD-siru, väripyörän sensori ja muut optiset komponentit ovat suojassa (JIS Class8 -standardi). Lisäsuojana toimii kaksi kehittynyttä suodatinta jotka mahdollistavat käytön pölyisessäkin ympäristössä, esimerkiksi rakennustyön aikana. Nämä suodattimet ovat helposti vpuhdistettavissa tai vaihdettavissa, vaikka projektori olisi asennettu kattoon.

 

360° ja Muotokuvaheijastus Soveltuvat Monenlaisiin Tiloihin

BlueCore laserteknologia takaa luotettavan heijastuksen missä tahansa kulmassa. Dynaamiset asennusvaihtoehdot kuten 360° kierto ja pystysuuntainen (muotokuva=portrait) sovellus sallivat hejastamisen seinien lisäksi kattoon, lattiaan tai vaikka viistoille pinnoille.

 

 

Erilaisia Linssejä Erilaisiin Olosuhteisiin

BenQ:n LU9235 BlueCore laserprojektoriin sopii jopa viisi erilaista vaihtoehtoista linssiä. Japanilainen täysin lasinen optiikka poistaa väriaberraation ja antaa parhaan mahdollisen kuvan. Linssin vaihtaminen onnistuu nappulaa painamalla, mikä maksimoi asennuksen ja heijastuksen vaihtoehdot.

 

Zoom, Tarkennus Ja Linssinsiirto

Asennusta helpottamaan on tehty myös laaja zoomaus ja tarkennus, samoin kuin sekä vaakasuuntainen että pystysuuntainen linssinsiirto, jotka takaavat oikeankokoisen kuvan tarkkana olosuhteista huolimatta.

 

Corner Fit -korjaus

Corner Fit mahdollistaa jokaisen kulman kohdistamisen erikseen, kuvan voi sovittaa sopusuhtaisena hankalaankin paikkaan.

 

Yhteensopivuus

 

HDBaseT-tuki

Mullistava HDBaseT-yhteys yhdistää kuvan, äänen ja laitteen hallintasignaalit useammasta lähteestä, kuten PC:stä, läppäristä, dokumenttikamerasta, ja Blu-Ray tai DVD-soittimesta CAT5-kaapeliin, joka kuljettaa signaalin häiriöttä jopa 100 metriä.

 

Laaja Yhteensopivuus Eri Formaatteihin

BenQ LU9235 on kattavasti varusteltu VGA, DVI, HDMI, LAN ja HDBaseT-teknologialla, mikä mahdollistaa laadukkaat yhteydet monenlaisiin laitteisiin ja lähteisiin.

 

Verkkohallinta

BenQ laserprojektorit ovat yhteensopivia Creston, AMX ja PJ Link -hallintajärjestelmien kanssa. BenQ:n Multiple Display Administrator (MDA) -ohjelmisto mahdollistaa useamman projektorin hallinnan yhdellä tietokoneella.

 

Käyttäjän Hyödyt

 

Blank Function

Blank Function on BenQ:n BlueCore laserprojektorien täydellisen pimeä lepotila, josta paluu esitykseen tapahtuu välittömästi ilman odotusta.

 

Mukautettu Valonlähteen Tila

Mukautettu Valonlähteen Tila (Custom Light Mode) säätää tehontuotantoa välillä 20%-100%, jotta heijastetun kuvan kirkkaus saadaan optimoitua erilaisiin ympäröivän valon olosuhteisiin.

 

Nopea Käynnistys Ja Sammutus

BlueCore laser käynnistyy puolessa siitä ajasta mitä perinteinen lamppuprojektori, säästäen aikaa ja virrankulutusta. Ominaisuus on ihanteellinen useita projektoreita vaativiin tiloihin kuten museoihin ja gallerioihin, koska se nopeuttaa aamu- ja iltarutiineita.

 

Laservalo Luo Arvoa Ajan Kuluessa

BenQ:n BlueCore laserprojektorin valonlähteellä on taattu 20 000 tunnin toimivuus, mikä säästää lampunvaihto- ja huoltokuluissa. Koska tyypillisten pitkäkestoisten lamppujen kirkkaus heikkenee käytössä, BlueCore on yli kymmenen vaihtolampun arvoinen projektorin elinkaaren aikana.

Arvosteluissakin menestyneen alan johtavan kontrastin lisäksi BenQ:n DLP-projektorit tuottavat tarkimmat yksityiskohdat ja luettavan tekstin koska ne maksimoivat yksittäisen pikselin täyttöasteen.

 

BenQ:n DLP-Projektorien Laatu

DLP-teknologia (Digital Light Processing) palkittiin tekniikan Oscarilla 2015, ja se on käytössä 90% maailman digitaalisista elokuvateattereissa ja kaikissa IMAX-teattereissa. DLP-teknologiaa käyttää myös yli 50% maailmassa myydyistä projektoreista, ja BenQ on maailman johtava DLP-brändi.

 

Tarkka

BenQ:n DLP-projektorit tuottavat intensiivisen realistiset värit sekä aidon luonnollisen kuvan. Yhdistämällä BenQ:n uraauurtavat innovaatiot, kuten kuusiosaisen väripyörän, DLP-teknologiaan, projektorimme toistavat tarkasti haastaviakin värejä, kuten eri ihon sävyt.

 

Kestävä

DLP-sirun uskomattoman kestävät mikropeilit ja lähes umpinainen DLP-laitteen suunnittelu tarkoittavat, että BenQ:n DLP-projektorit kestävät ajan hammasta ilman kuvalaadun heikkenemistä. Pölyä ei pääse kertymään eikä lämpövahinkoja synny, BenQ:n projektorit ovat vuodesta toiseen kuin uusia.