Valkokangas.net > Videotykit > BenQ LU9715

BenQ LU9715

Laser- projektori 8 000alm WUXGA

 
 
 
 
 

BenQ LU9715

BenQ LU715 on laser- projektori ammattiasennuksiin kuten videovalvonta 24/7 tai esitystiloihin kuten hotellit, sairaalat tms. jossa ratkaisee laitteen luotettava toimivuus ja kattava sekä nopea takuukäsittely. Laitteessa on 8 000 alm valoteho ja WUXGA- tarkkuus. BenQ LU9235:ssa on tietenkin HDBaseT- liitänntä muiden perinteisten liitäntöjen lisäksi sekä tietnkin ohjausliitännät. 

Mallia valitessa kannattaa huomioida valovoiman heikkeneminen joka on suoraviivaista niin että 20 000h jälkeen valotehosta on jäljellä 50%. Tämä on ominaista kaikille Laser- projektoreille. Siksi kannattaa valita sellainen laite jonka valoteho on riittävä puolitehollakin.

Takuu 5 vuotta tai 20 000h

Laitteella on kattava 5 vuoden tai 20 000h (kumpi täyttyy ensin) onsite etukäteisvaihtotakuu, jolloin toimiva lainalaite toimitetaan 72h:ssa asiakkaalle takuukäsittelyn ajaksi. 

 

Avainominaisuudet

 

  • Laser-valonlähde, yksisiruinen DLP-heijastustekniikka

  • Kirkkaus 8000 ANSI lumenia

  • Natiiviresoluutio 1920 x 1200 WUXGA

  • Lampun kesto jopa 20 000 tuntia

  • Kontrastisuhde 100 000:1

  • 8 Linssivaihtoehtoa (myydään erikseen)

  • Käytettävissä myös pystyasennossa, missä tahansa kulmassa

  • Reunansulautus ja geometrinen korjaus

  • 24/7- hyväksytty videoprojektori

BlueCore Laseteknologia

 

BlueCore Laserprojektori Maailman Johtavalta DLP-brändiltä

 BenQ LU9715 BlueCore laserprojektorin 8000 ANSI-lumenin kirkkaus ja 100 000:1 kontrastisuhde luovat ylivoimaisen katselukokemuksen jopa kirkkaassa valaistuksessa. BlueCore laservalonlähde ja kaksi väripyörää parantavat värien toistoa merkittävästi; ja laitetta voi käyttää 24/7 vaikka kellon ympäri. Se voidaan asentaa 360° mihin tahansa kulman myös kuva pystyasennossa, ja kattava valikoima vaihtolinssejä mahdollistaa monipuoliset asennusmahdollisuudet.

 

Ylivoimainen Kuvanlaatu

 

Puhtaat Värit BlueCoreLaserilla

 BenQ:n voimakas laservalonlähde on varustettu kahdella väripyörällä, mikä parantaa huomattavasti värejä poistamalla kokonaan valkoisen segmentin. Ihanteellisella päävärien sekoituksella BenQ:n laserprojektori tuottaa erinomaisen kuvan laajemmalla väriskaalalla kuin perinteiset lamppuprojektorit. Tasapainotettu RGBY-optimointi luo tehokkaamman väriprojektion pitäen valkoisen silti kirkkaana ja puhtaana.

 

Huippukorkean Kontrastin Vaikutus

Automaattinen Virranhallinta

Koska BenQ:n BlueCore laserprojektorit hallitsevat suoraan valontuottoa, vaste on nopeampi ja heijastettu kuva on kirjaimellisesti loistavan kirkas jopa 100 000:1 kontrastisuhteella, tummempien yksityiskohtien pysyessä kuitenkin selkeinä.

 

True Black

BlueCore laserprojektorit sisältävät myös spontaanin vasteen, eivätkä vaadi odotusaikaa käynnistettäessä tai palattaessa lepotilasta esitykseen, joten aidosti mustasta kirkkauteen siirtyminen käy hetkessä.

 

WUXGA Resoluutio Korostaa Yksityiskohtia Ja Laajentaa Sisältöä

BenQ LU9715 laserprojektorissa on vaikuttava WUXGA (1920 x 1200) natiiviresoluutio, selvästi Full HD:tä tarkempi. Se tarjoaa enemmän tarkkuutta yksityiskohdissa sekä hätkähdyttävän selkeän kuvan.

 

 

Kestävä Ja Luotettava

 

20 000 Tunnin Taattu Suorituskyky

BenQ:n BlueCore laserprojektoreille on taattu 20 000 tunnin suorituskyky huippulaatuisella kuvalla. Laservalonlähde ei heikkene laadullisesti perinteisen lampun tapaan, ja BenQ:n laserprojektorit ovatkin ihanteellisia useamman projektorin installaatioihin, joissa perinteisillä lampuilla varustettujen projektorien kuvanlaadussa voisi näkyä laatueroja johtuen lamppujen käyttötunneista.

 

BenQ Laserprojektorit tukevat jatkuvaa 24/7 käyttöä ja soveltuvat mm. museoihin ja julkisiin tiloihin. Voit valita kolmesta eri valonlähteen tilasta optimoidaksesi energiankäytön ja pidentääksesi entisestään laitteen käyttöikää.

 

DLP Lähes Poistaa Värien Heikkenemisen

BenQ:n Laserprojektorit perustuvat yksisiruisen DLP-teknologian ehdottomaan luotettavuuteen. Hyvin kestävä DLP-siru on luokiteltu kestämään yli 100 000 tuntia ilman heikkenemistä, varmistaen aidot luonnonmukaiset värit ja helposti luettavan tekstin koko kestoajaksi.

 

Edistynyt Nestejäähdytysjärjestelmä

BenQ9715 BlueCore laserprojektori on suunniteltu suojelemaan laservalonlähdettä vaikka jatkuvassa käytössä jopa 40°C lämpötilassa. Innovatiivinen nestejäähdytysjärjestelmä poistaa lämpöä laitteen äänän pysyessä tasaisen pehmeänä, ilman tuulettimen karkeaa ääntä.

 

Korkealaatuinen Pölytiivistys Vaativiin Olosuhteisiin

BenQ;n BlueCore laserprojektorit on suljettu pölytiiviisti jotta lasermoduli, DMD-siru, väripyörän sensori ja muut optiset komponentit ovat suojassa (JIS Class8 -standardi). Lisäsuojana toimii kaksi kehittynyttä suodatinta jotka mahdollistavat käytön pölyisessäkin ympäristössä, esimerkiksi rakennustyön aikana. Nämä suodattimet ovat helposti vpuhdistettavissa tai vaihdettavissa, vaikka projektori olisi asennettu kattoon.

 

360° ja Muotokuvaheijastus Soveltuvat Monenlaisiin Tiloihin

BlueCore laserteknologia takaa luotettavan heijastuksen missä tahansa kulmassa. Dynaamiset asennusvaihtoehdot kuten 360° kierto ja pystysuuntainen (muotokuva=portrait) sovellus sallivat hejastamisen seinien lisäksi kattoon, lattiaan tai vaikka viistoille pinnoille.