Valkokangas.net > Äänentoisto > Kaiuttimet > Genelec G Four

Genelec G Four

Suomalainen kaiutin auktoriteettitoistolla

 
 
 
 
 
 
 

Genelec G Four

Suuriin järjestelmiin verrattavaa suorituskykyä kompaktissa koossa: G Four soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan laajaa toistoaluetta, mutta tilan koko on rajallinen. G Four sopii erinomaisesti esim. musiikin kuunteluun tai kotiteatteriympäristöön.

Kuten kaikki Genelecin G -sarjan kaiuttimet, myös G Four on tehty yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa ja se on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 90 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona G Four:n varustukseen. G Four on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten.

Huolellisesti suunnitellut jyrkät jakosuotimet syöttävät signaalia erittäin matalasäröisiä kaiutinelementtejä varten varta vasten suunnitelluille vahvistimille. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat G Four:n vakiovarusteisiin. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby –tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Jokaisen G Four:n mukana toimitetaan Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta jolle se on asetettu. Iso-Pod™ mahdollistaa helposti myös kaiuttimen akustisen akselin suuntaamisen kohti kuuntelijaa.

Ostaessasi meiltä saat loppuun asti mietityt ratkaisut

  • Kokonaisvaltainen etäkartoitus tai kotikäynti
  • Asennuspalvelu käytönopastuksella ja tekninen tuki

Kaiutinvertailu tässä esitteessä.

 

Tekniset tiedot
Äänenpaine
Yksittäinen kaiutin,hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys ≥105 dB SPL
Kaiutinelementit
Basso 6,5"
Diskantti 3/4" metallikalotti
Taajuusvaste vapaakentässä 45 Hz - 21 kHz (-3 dB)
Vahvistinteho /kanava
Basso 90 W
Diskantti 90 W
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 350 x 237 x 223 mm (korkeus Iso-Pod™:in kanssa 365 mm)
Kaiuttimen paino 8,6 kg