Valkokangas.net > Äänentoisto > Kaiuttimet > Genelec G One

Genelec G One

Ei usko todeksi ellei kuule

 
 
 
 
 
 
 

Genelec G One

G One on erittäin monipuolinen ja kompakti kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuunteluun tai kompakteihin kotiteattereihin. Suomessa valmistettu korkeatasoinen kaiutin joka sopii suomalaiseen sisustustyyliin. Yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa kehitetty G One tarjoaa kokonaispaketin Genelecin huipputeknologiaa: korkealuokkaiset kaiutinelementit, päätevahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja elektroniset suojapiirit takaavat ammattilaistason ääninautinnon kaikissa olosuhteissa. 

Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G One voidaan kytkeä suoraan esim. tietokoneen äänikortin, kannettavan mp3-soittimen, kotiteatterivahvistimen tai muun äänijärjestelmän linjatasoisiin antoliittimiin. G Onessa on RCA-liitin johon signaalijohto tai langattoman äänentoiston linkki liitetään joko soittimen RCA-lähtöön (jolloin tarvitaan erillinen äänenvoimakkuuden säätö) tai vahvistimen Pre Out-liitäntään.

Äänentoisto

G One:n bassotoisto ulottuu 73 hertsiin (-3 dB) saakka ja särö bassotaajuuksilla on saatu poikkeuksellisen alhaiseksi huolellisen refleksikotelosuunnittelun avulla. Kaiuttimen hyvät suuntaavuusominaisuudet ja tarkka toisto yhdessä kätevän koon ja monipuolisten kiinnitysvaihtoehtojen kanssa mahdollistavat G One:n käytön hyvin monenlaisissa käyttötarkoituksissa. 

Mihin tämä riittää?

Ihmisen lauluääni käsittää toistoalueen bassosta tenoriin joka on 82 -1175Hz joten G One kattaa helposti matallimmankin lauluäänen sekä useimmat soittoinstrumentit ala ja ylätoiston alueelta. Toisaalta täysmittainen 88 koskettimen pianon ulottuu aina 27.5Hz asti joten silloin olisi hyvä käyttää Genelec F Two subwooferia.

Käyttömukavuus

ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby -tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W. G One kuten muutkin sarjan kaiuttimet käynnistyvät ja sammuvat automaattisesti mikä on erittäin käyttäjäystävällinen ratkaisu.

Paketin sisältö

Jokaisen Genelec G One:n mukana toimitetaan vakiona Iso-PodTM(Isolation Positioner/DecouplerTM) -pöytäjalusta. Iso-PodTM on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu. Lisäksi mukana tulee 2m virtajohto ja samanmittainen RCA-kaapeli. Kaiuttimen takuu on 24kk.

Kaiutin voidaan asentaa helposti tason lisäksi esim. seinälle tai kattoon Genelecin omilla kiinnikkeillä.

Miksi ostaa meiltä?

Ostaessasi meiltä saat loppuun asti mietityt ratkaisut

  • Kokonaisvaltainen etäkartoitus tai kotikäynti.
  • Asennuspalvelu käytönopastuksella ja tekninen tuki.
  • Kätevä osamaksu, 6kk korottomasti ja kuluttomasti.

Tekniset tiedot

Äänenpaine

Yksittäinen kaiutin,hetkellinen tehollisarvo,1m etäisyys

≥ 93 dB SPL

Kaiutinelementit

Basso 76 mm (3")
Diskantti 3/4" metallikalotti
Taajuusvaste vapaakentässä 73-21 000 Hz (-3 dB)
Vahvistinteho /kanava
Basso 12 W
Diskantti 12 W
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
  181 x 121 x 114 mm (korkeus Iso-Pod™:in kanssa 195 mm)
Kaiuttimen paino 1.4 kg