Valkokangas.net > Projektorilamput & Tarvikkeet > Kuvansiirto > BenQ Instashow WDC10

BenQ Instashow WDC10

Ohjelmistovapaa langaton kuvansiirto

 
 
 
 

BenQ Instashow WDC10

BenQ InstaShow on Plug & Play - langaton kuvansiirto ammattikäyttöön Full HD resolutioon asti. Instashown avulla peilaat näyttösi välittömästi isommalle näytölle. Se soveltuu erityisen hyvin myös videokuvasiirtoon erityisen videomoden takia. 

BenQ Instashow on helppokäyttöisin markkinoilla oleva ammattilaisen työkalu langattomaan kuvan- ja äänen siirtoon. Se on täysin yhteensopiva kaikenlaisten laitteiden välillä eikä se vaadi ohjelmistoasennusta. Instashow on täysin järjestelmävapaa eikä vaadi minkäänlaista ajuria.

Voit liittää sen PC:n ja näytön välille, PC:n ja projektorin välille merkistä riippumatta sekä voit liittää sen mobiililaitteeseen tai PC:hen digitaalisella adapterilla mikäli käyttökoneessa ei oel HDMI porttia. Se hyväksyy kaikki digitaaliset kuvaliittimet. Ainoa mihin instashow ei sovi, on VGA- liitäntöjen kanssa liittämiseen. 

Mitä sinut tarvitsee tietää BenQ Instashowsta?

  • Maksimiresoluutio on Full HD 1920x1080p
  • Se on täsyin ajurivapaa joten mitään softaa eikä ajuria asenneta
  • Se toimii kaikilla alustoilla johon sen voi liittää
  • Maksimi osallistujamäärä on 16
  • Se liitetään HDMI porttiin sekä USB 3.0 tai 2.0* porttiin virran saamiseksi 
  • Se voidaan liittää adapterilla muihin portteihin (ei VGA)
  • Takuu 3 vuotta
  • Paketissa on 2 lähetinta ja säilytinkotelo sekä vastaanotinyksikkö

Katso lyhyt esittelyvideo.

Miten Instashow toimii käytännössä?

Lähtökohtaisesti BenQ Instashow kopioi näyttösi vastaanottavaan näyttöön. Samalla myöskin oletuksena siirtyy kuvan lisäksi ääni, mikä on usein haluttu toiminto. Näytön tarkkuus ei muutu siirryttäessä vaan se näyttää näyttösi samalla tarkkuudella kuin se on käyttölaitteessasi. 

Halutessasi voit asettaa PC:stä näytönasetuksista että Instashow toimisi näytön laajennuksena kopioinnin sijasta. Ja ääniasetukset voi muuttaa niin että ääni ei lähde siirtymään instashowta pitkin.

Lähettimestä voit valita tilanapista onko kyseessä videoesitys jolloin liiketoisto on huomattavan sulavaa vai perinteinen presentaatio jolloin hiiren ohjaus on parempaa sekä symbolien reunanterävyys parempi. Tämä tilamuutos tapahtuu lennosta napin painalluksella joten sinun ei tarvitse säätää mitään erikseen. 

Koko instashown toiminta-ajatus perustuu välittömään vasteeseen joten liitettynä voi olla vaikka 16 lähdettä ja toiminta on silti sujuvaa. Instashow esittäjätä voivat vaihtaa esitysvuoroa napin painalluksella ja silloin käytössä on koko ruutu, ei jaettua näyttöä. Tällöin esitys on täyspainoista kun ei tarvitse katsoa pikkukuvaa.
 
Paketti sisältää 2 lähetintä ja yhden vastaanottimen ja lisälähettimiä voi ostaa optiona aina pareittain. Mukana tulee lähettimien säilytysalusta jolloin tavarat pysyvät järjestyksessä.
 
* Käyttäessäsi USB 2.0 porttia vastaanottimen asetuksista pitää valita LOW mode.