Valkokangas.net > Valkokankaat > Definite moottorivalkokangas 16:10 150"

Definite moottorivalkokangas 16:10 150"

Kuva-ala (305x191cm) droppi 30cm

 

Definite moottorivalkokangas 16:10 150"

Ykkösluokan valkokangas

Definite 16:10 moottorivalkokangas on business-luokan valinta yrityskäyttöön. Katto- ja seinäkiinnikkeet mukana. Kiinnityskohta vapaasti valittavissa, joten saa todennäköisemmin esimerkiksi seinän tai katon runkoon kiinni toisin, kun päädyistä kiinnitettävän kankaan tapauksessa.

Kuten muutkin Definite valkokankaat, on tämäkin kangas on laadukas ja sillä on täysi 24kk takuu. Moottorivalkokangas kannattaa valita aina kun se on mahdollista. Moottorikankaan  käyttöikä on hyvin pitkä juuri sen takia, että kelauksen hoitaa hallitusti moottori eikä käyttäjä, joka hallitsisi homman vaihtelevalla menestyksellä. Koska laadukas kangasmateriaali on painavaa, niin on isommat kankaat ovatkin lähes aina moottorikankaita. Käsikäyttöisten valkokankaiden jousimekanismi ei kestä isommissa kankaissa. Toinen moottorikankaan mukanaan tuoma etu on rajasäätö. Kankaan voi säätää laskeutumaan automaattisesti tasan halutulle korkeudelle.

 

Trigger optio

Valkokankaaseen saa myös kätevän lisäohjaimen (trigger), jonka välityksellä projektori ohjaa valkokangasta kenenkään siihen koskematta. Kangas laskeutuu projektorin käynnistyessä ja vastaavasti nousee ylös, kun projektori sammutetaan.

 

Kauko-ohjaus optio

Valkokankaaseen saa halutessaan radiotaajuustoimisen kauko-ohjaimen, jolla kangasta käytetään. Harkinnan arvoinen vaihtoehto esimerkiksi tiloissa, joissa ulkopuolisten ei haluta pääsevän kankaan painikeohjaimiin käsiksi.

 

Kiinnike optiot

Halutessasi saat kankaaseen erikoiskiinnikkeet, joilla kangas saadaan tuotua kiinnitysseinästä irti. Kiinnikkeiden avulla kangas saadaan 15-65cm irti seinäpinnasta. Erinomaisen käytännölliset, kun esimerkiksi valkokangasseinällä on palkki, jonka etupuolelle kangas halutaan tuoda.

 

Kätevä asennuspalvelu

Asennamme mielellämme kankaan teille käyttövalmiiksi ja säädämme raja-arvot haluamallanne tavalla, jotta kangas laskeutuisi aina tasan haluttuun kohtaan. Liitämme tarvittaessa valkokankaaseen ohjauksen, jolloin tykki ohjaa kankaan toimintaa täysin. Näin toiminta on selkeää ja suoraviivaista. Tarvittaessa lyhennämme tai laitamme pidemmän virtajohdon kankaalle, jotta virtakaapeli saataisiin asennettua siististi. Ostamalla tuotteen ja asennuspalvelun meiltä saatte helpon ja toimivan ratkaisun.

 

Tekniset tiedot:

  • Kuvakoko 305x209cm
  • Musta doppi 30cm (valittavissa välillä 0-60cm)
  • Virtajohto noin 2,5m (kankaan oikealla puolella)
  • Rungon mitat (LxKxS) 325×14,5×16,3cm
  • Paino noin 30kg
  • Takuu 24kk