Valkokangas.net > Näyttöratkaisut > Neuvotteluhuoneen ISOMPI näyttöratkaisu

Neuvotteluhuoneen ISOMPI näyttöratkaisu

82 tuuman näyttöratkaisu mobiilikärryllä

 

Neuvotteluhuoneen ISOMPI näyttöratkaisu

Definite 82" tuuman UHD Business Trolley on siirrettävä, 82 tuumaisella Samsung 16/7 (300nits) näytöllä varustettu, All in one -ratkaisutuote pieneen tai keskikokoiseen neuvottelutilaan tai vaikka opetuskäyttöön luokkatilaan. Paketissa on siis 4K kuva ja äänentoist, sekä videoneukkari ja langaton kuvansiirto. Aito all in one paketti. 

Näyttöratkaisupaketin tuotteet:

82'' Samsung näyttö (300nits) 16/7

Siirettävä näyttökärry 140kg kantavuus

Soundbar videoneukkarilla (soveltuu skype, hangouts ym alustoihin)

Langaton kuvansiirto (ohjelmistovapaa) 2 lähetintä ja vastaanotin

Lisäksi adapterisarja jossa: Displayport, Mini Displayport, Mini HDMI, Micro HDMI

Suosittelemme ottamaan tuotteen valmiiksi asennettuna niin ei tarvitse huolehtia mistään. Kysy asennushintaa: 050 417 6549 tai yritysmyynti@valkokangas.net

 

Huom! Mikäli ostat tämän tuotteen postitoimituksella, niin lisäämme toimituskuluja 130€. Lisäksi koska tämä on ammattituote niin ohjeet ovat osassa tuotteita englannin kielellä.

Mihin 82 tuuman näyttö riittää?

82 tuuman näyttöratkaisu on sopiva noin 6 - 16 hengen neuvottelutilaan, jossa osallistujien etäisyys näytöstä on alle 5m. 

Kokonaisuutta täydentävät laitteet jotka kuuluu pakettiin:

Äänentoisto -ja videoneukkaripaketilla muutat kokonaisuuden hetkessä uudelle tasolle. Ratkaisusta tulee valtavan monipuolinen ja huippukätevä.

Suosittelemme varustelemaan näyttöratkaisun yrityksille tarkoitetulla langattomalla kuvansiirrolla, jossa sekä kuva, että ääni siirtyvät langattomasti esiintyjän läppäriltä ilman pienintäkään softa- tai ajuriasennusta.