Valkokangas.net > Valkokankaat > Grandview Fantasy

Grandview Fantasy

Moottoroitu, 92-120", 16:9

 

Grandview Fantasy

Grandview Fantasy - moottoroitu valkokangas.

Grandview Fantasy on paras vapaasti riippuva valkokangas minkä olemme kohdanneet. Ja kohtuullisen hintansa takia se on monien ykkösvalinta. Sen suoruuden salaisuutena on laadukas nelikerrosrakenne jossa on lasikuituvahvennus PVC kerrosten välissä ja päällimmäisessä kerroksessa on pysyvä valkokäsittely sekä antistaattinen käsittely.

Sen käyttömukavuus on huomattavasti parempi kuin käsikäyttöisen kankaan kauko-ohjatun moottorimekanismin takia. Kangas voidaan myös säätä pysähtymään aina tiettyyn kohtaan. Lisäksi lisävarusteena saatavan triggerin ansiosta kankaan kaukosäädintä ei tarvita enää lainkaan vaan valkokangas laskee ja nousee videotykin ohjaamana. Tämä on huippukätevä juttu lapsiperheissä tai kun halutaan vähentää kauko-ohjainten määrää yleisesti ottaen. 

Grandview on kanadalainen merkki (valmistumaa Kiina), joka on erittäin suosittu korkean laatunsa takia. Grandview:lla on eniten kankaisiin liittyviä patentteja ja he ovat ylpeitä erittäin vähäisestä määrästä reklamaatioita. Siksi kun valitset Grandview kankaan - valitset laatutuotteen. Valkokangasnet Oy on Suomen suurimpia Grandview kankaiden jälleenmyyjiä ja meillä on pitkä historia tämän merkin kanssa sekä yleensä laajin varastovalikoima, siksi osaamme auttaa sinua kaikissa kankaisiin liittyvissä asioissa ammattitaidolla. 

Asenna helposti

Asennusta on helpotettu suuresti liukuvilla L-kiinnikkeillä joiden paikka voidaan valita vapaasti koko rungon leveyssuunnassa. Grandview Fantasy säästää aikaa kun asennuksen voi suorittaa sankarimaisesti yksin. Ensin asennetaan kiinnikkeet ja sen jälkeen kangas nostetaan riippumaan niiden varaan ja kiristetään tukevasti paikalleen. Kaikki Grandview kankaat voit asentaa joko seinälle tai kattoon samoilla kiinnikkeillä. Tai mukana tulevien ripustuskoukkujen varaan. 

Sähköjohto kankaassa on noin 3m pitkä ja se on kiinteästi rungossa kiinni. Toki osaava kaveri voi lyhentää tai pidentää johdon tarvittaessa sillä rungon ja johdon liitos on avattavaa mallia. Johdon päässä on tavallinen suojamaadoitettu pistotulppa joka menee tavalliseen pistokkeeseen.

HUOM! Sähköjohto on rungon VASEMMALLA puolella videotykistä kankaalle katsottuna. Säätöohje PDF pysäytykselle haluttuun kohtaan.

 

Piilota kangas

Fantasy kankaan voi myös naamioida hienosti piiloon. Esimerkiksi monet asiakkaamme ovat piilottaneet kankaan onton sisustuspalkin sisään tai tehneet erillisen palkin jossa on esim. valospotteja ja palkin sisällä valkokangas. Silloin on syytä käyttää triggeriä koska Oma kaukosäädin toimii IR signaalilla joka vaatii visuaalisen kontaktin toisin kuin triggeri. 

Lue myös ilmaiset vinkit

Muista että Fantasy kankaissa (16:9 ja 16:10) kuvan yläpuolella on aina ekstra kangasta 'Droppia'* mallista riippuen 40 - 70cm joten voit suunnitella asennuksen esim. katon rajaan koska saat laskettua kuvan sopivalle korkeudelle dropin avulla.

Huomaa myös että vaikka kiinniikkeitä saa liikutettua rungossa niin myös itse runkoa voi siirtää sivuttain asennuksen jälkeen, mikä tarkoittaa että voit passata kuvaa sivusuunnassa liikuttamatta videotykkiä mihinkään tai kääntämättä sen keulaa. Näin voit hienosäätää kuvan paikkaa ehkä helpommin kuin muilla tavoilla. 

Tekniset tiedot:

 • Gain** 1.0 (mattavalkoinen)
 • Moottorikäyttöinen mekanismi (230V (115W))
 • Portaaton pysäytys automaattisen lisäksi
 • IR kaukosäädin
 • Monipinnoitettu rakenne lasikuitutaustalla estää kankaan rypistymistä ja aaltoilua
 • Pysyvä valkokäsittely ja antistaattinen käsittely
 • Helppo asennus (kiinnikkeiden paikka valittavissa sivusuunnassa)
 • Kangas asennettavissa sekä kattoon että seinään tai roikkumaan koukuista
 • Tyylikäs valkoinen runko
 • Paketin sisältö: valkokangas, seinä/kattokiinnikkeet 2kpl, ripustuskiinnikkeet 2kpl, säätötyökalu (keltainen pitkä tikku)
 • TAKUU 24kk

Linkit:


Linkki valmistajan sivulle

Puhdistusohje:
Kangaspintaa voi pyyhkiä nihkeällä sienellä tms. ja jos on jokin tahra ilmaantunut, niin sen voi pyyhkiä esimerkiksi hyvin miedolla astianpesuaine vedellä. 

* Droppi - musta lisäkangas kuvan yläpuolella, joka toimii kankaan alaslaskun säätövarana.

** Gain - valon heijastuskerroin. Gain 1.0 on mattavalkoinen ja se on optimaalisin väritoiston kannalta. Muita yleisiä kertoimia on 0.8 (harmaa), 1.2 - 2.8. Suuri heijastuskerroin voimistaa valon määrän mutta kaventaa katselukulmaa sekä tuo lieveilmiöitä kuten 'hot spot' (ylivalottuminen).