Valkokangas.net > Valkokankaat > Grandview Cyber manuaalikangas 16:9

Grandview Cyber manuaalikangas 16:9

Käsikäyttö 16:9, 92"-120"

 
 
 
 
 

Grandview Cyber manuaalikangas 16:9

Grandview Cyber on käsikäyttöisten valkokankaiden Mersu. Se on huippuunsa viritetty kanadalainen kangas jossa on useita patentoituja toimintoja kuten Speed Reduction- sisäänkelausmekanismi, joka hidastaa kelauksen ja pitää kankaan suorana kelauksen ajan, sekä portaaton lukitusmekanismi. Cyber- valkokankaassa on nelikerrosrakenne jossa on lasikuituvahvennus PVC- kerrosten välissä ja päällimmäisessä kerroksessa on pysyvä valkokäsittely sekä antistaattinen käsittely. Näin kangas saadaan hieman elastiseksi ja samalla niin suoraksi kuin on mahdollista pingottamattomalla kankaalla.

Grandview on kanadalainen merkki, joka on erittäin suosittu laatunsa takia. Grandview:lla on eniten kankaisiin liittyviä patentteja ja erittäin vähäinen määrä reklamaatioita. Siksi kun valitset Grandview kankaan - valitset laatutuotteen. Valkokangasnet Oy on Suomen suurin Grandview kankaiden jälleenmyyjä ja meillä on pisin historia niiden kanssa siksi osaamme auttaa sinua kaikissa kankaisiin liittyvissä asioissa ammattitaidolla. 

Näin onnistut asennuksessa

Asennusta on helpotettu suuresti liukuvilla L-kiinnikkeillä joiden paikkaa voidaan valita vapaasti koko rungon leveyssuunnassa. Grandview Cyber säästää näin myös kallista aikaa, kun ei tarvitse 'jumpata' koko päivää kankaan asennuksen takia. Kaikki Grandview kankaat voit asentaa joko seinälle tai kattoon samoilla kiinnikkeillä. Mukana tulee myös L- kiinnikkeisiin asennettavat ripustuskiinnikkeet joita käyteään kouluympäristössä kun kangas ripustetaan koukkujen varaan.

Cyber kangas on myös siitä helppo asentaa että sen pystyy tekemään yksin, koska kangas pujotetaan kiinnikkeisiin vasta kun ne on asennettu kuin useimmissa muissa kankaissa asennus suoritetaan toinen sivu kerrallaan jolloin tarvitaan aina apumies. 

Huom! Valkokangas on asennettava vatupassilla suoraksi, muutoin kangas kelautuu väärin kasettiin ja vääntyy.

Tässä olisi vielä pari vinkkiä miten saa kuvan kohdalleen ja onnistuneen asennuksen!

Muista että Cyber valkokankaissa 16:9 on kuvan yläpuolella lisäkangas 'Droppi*' mallista riippuen 40 - 70cm joten voit suunnitella asennuksen esim. katonrajaan koska saat laskettua kuvan sopivalle korkeudelle dropin avulla.

Huomaa myös että vaikka kiinnikkeitä saa liikutettua rungossa niin myös itse runkoa voi siirtää sivuttain asennuksen jälkeen, mikä tarkoittaa että voit passata kuvaa sivusuunnassa liikuttamatta videotykkiä mihinkään tai kääntämättä sen keulaa. Näin voit hienosäätää kuvan paikkaa ehkä helpommin kuin muilla tavoilla. 

 

Tekniset tiedot

  • Gain** 1.0 (mattavalkoinen)
  • Käsikäyttöinen mekanismi (hidastustoiminnolla)
  • Portaaton pysäytys (pidetään paikallaan 3sek.)

Mitat (PDF esite ja kokotaulukko)

  • Paketin sisältö: valkokangas, seinä/kattokiinnikkeet 2kpl, ripustuskiinnikkeet 2kpl
  • Takuu 24kk

Puhdistusohje:
Kangaspintaa voi pyyhkiä nihkeällä sienellä tms. ja jos on jokin tahra ilmaantunut, niin sen voi pyyhkiä esimerkiksi hyvin miedolla astianpesuaine-vedellä. 

* Droppi - musta lisäkangas kuvan yläpuolella, joka toimii kankaan alaslaskun säätövarana.

** Gain - valon heijastuskerroin. Gain 1.0 on mattavalkoinen ja se on optimaalisin väritoiston kannalta. Muita yleisiä kertoimia on 0.8 (harmaa), 1.2 - 2.8. Suuri heijastuskerroin voimistaa valon määrän mutta kaventaa katselukulmaa sekä tuo lieveilmiöitä kuten 'hot spot' (ylivalottuminen).