Valkokangas.net > Valkokankaat > Jättivalkokangas sisätiloihin

Jättivalkokangas sisätiloihin

Moottorivalkokangas 8-12m

 

Jättivalkokangas sisätiloihin

Tarjoamme isoja moottorivalkokankaita kolmessa kategoriassa, joista perinteiset ovat 300-500cm ja 500-850cm sekä alatukkimalli (kuten kuvassa) 800-1200cm eli aina 12m asti. Yli 12m valkokankaat ovat kiinteitä kehyskankaita jotka rakentuvat paloista tai moduuleista ja niissä ei käytännössä ole kokorajaa. 

Iso alatukkivalkokangas on tarkoitettu isolle kuvalle ja tavallisia käyttökohteita ovat koulujen liikuntasalit, peliareenat, näyttämöt sekä muut sisätilat.

Asiakas voi valita vapaasti kuvasuhteen ja kuvakoon sillä tuotteet tehdään mittatilauksella Suomessa ja toimitetaan aina paikalleen asennettuna. Tyypillisesti kannattaa otta maksimileveys eli esim. 10m ja korkeus määrääytyy tilan korkeuden mukaan ja turvallisen alarajan mukaan niin ettei alatukki osu kehenkään. Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikea projektori, linssi sekä valkokangas.

Alatukkimallinen valkokangas on rakenteeltaan massiivinen puukotelo jonka sisälle kelautuu itse valkokangas. Alatukin tehtävänä on pitää kangas suorassa lisäämällä siihen tarvittavaa painoa. Näissä valkokankaissa on aina pieni sauma sillä kangasmateriaali on jatkettu hitsaamalla.

Suojamekaniikka niissä on aina vakiona joten kangas ei voi luistaa alas ja yleensä ohjaus on avainkytkimellä jolloin estetään tahaton käyttö. Alatukkivalkokangas on vakiona 230V ja yhden vaiheen moottorilla joten erillisiä sähkötöitä ei vaadita. 

Tilausmenettely

Kun suunnittelette hanketta niin pyydämme ensin toimittamaan meille yleiskuvan tilasta siinä valaistuksessa missä kuvaa tullaan katsomaan pääasiallisesti. Jos mahollista niin mittaa luximittarilla valon määrän lattialla sekä seinällä johon valkokangas tulee. Huom! Voit mitata valon intensiteetin suuntaa-antavasti myös siihen tarkoitetuilla sovelluksilla. 

Näiden tietojen pohjalta laskemme teille tarvittavan projektorin nettovalotehon jotta saavutetaan minimissään kuvan kontrasti 15:1 mikä takaa tasokkaan kuvanlaadun. Sen jlk suosittelemme teille laite/kangasyhdistelmää jolla se onnistuu. Mikäli teillä on tiukka budjetti niin suosittelemme toimivaa ratkaisua nojaten budjettiin. 

Kun tilaus on tehty asentajamme tulevat paikan päälle ja suunnittelevat asennuksen. Tämän jlk asennus suoritetaan sovitulla aikataululla. Yleensä isojen valkokankaiden valmistusaika on 2-4vko.