Valkokangas.net > Valkokankaat > Definite ALR kehyskangas 16:9

Definite ALR kehyskangas 16:9

Kuvanlaatua parantava valkokangas 90 - 136"

 
 
 

Definite ALR kehyskangas 16:9

Definite ALR kehyskangas hajavalon haitallista vaikutusta eliminoimaan kehitetty valkokangas.

Normaaliin valkokankaaseen verrattuna se kykenee säilyttämään kontrastin, eli käytännössä syventää mustan tasoa, lisää kirkkautta ja parantaa väritoistoa verrattuna perinteisiin projisointipintoihin.

Tämä on mahdollista kerrosrakenteen ansiosta: pohjarakennetta on muutettu valkoisesta harmaaksi ja uloin kerros on erikoispinnoitettu, jolloin kuvan lopputulos on huomattavasti ihanteellisempi kuin perinteisellä valkokankaalla.

Definite kehyskangas on kiinteä valkokangas joka ripustetaan kiinteästi seinälle kuten taulu. Halutessaan kangasta voi lisävarustella optiona olevalla LED-valonauhalla, jolloin siihen saa erilaisia valotiloja ja mukavasti visuaalista efektiä. Definiten maksimikoko on 4m ja toimitamme aina asiakkaan toiveiden mukaisen koon, sekä kuvasuhteen, joten voit vapaasti valita 1cm tarkkuudella sopivan koon itsellesi tai voit valita valmiiksi mietityt koot.

Miksi Definite kangas on hyvä ratkaisu?

Definite kehyskangas pyrkii tiettyyn loogiseen ratkaisuun pureutumalla projisoinnin suurimman ongelman juurisyyhyn. Jos asiaa miettii, niin on helppo ymmärtää, että perinteinen valkokangas ei voi päästä tummien värien toistossa hyvälle tasolle mikäli tilassa on vähääkään ympäröivää valoa tai vaaleita pintoja, joista kankaalta jo kerran heijastunut valo voi heijastua takaisin.

Ja siksi tullaankin monivaiheiseen ongelmaan joka voidaan suurelta osin ratkaista Definite kehyskangas tuotteella.


Ongelma koostuu 3:sta kohdasta:

1. Ympäröivä valo joka pilaa kontrastin ja se voi olla peräisin luonnonvalosta, keinovalosta tai projektorin omasta kuvasata joka heijastuu seinistä ja katosta takaisin kankaalle.

2. Videotykin kuvakenno vuotaa valoa pikseleihin joissa pitäisi olla mustaa ja tämä ongelma on erityisen voimakas DLP ja LCD tykeillä siksi Sony ja JVC ovatkin ylivoimaisia tässä asiassa mutta kaukana täydellisestä.

3. Sopimaton projisointipinta. Kun esityspinnalle halutaan mustaa niin esityspinnan pitäisi olla lähtökohtaisesti musta koska musta pikseli voi olla tasan niin musta kuin on pohjamateriaali tai yhdistelmä pohjamateriaalia ja valoa joka siihen osuu.

Sopivan esityspinnan pitäisi kyetä ratkaisemaan em ongelmat kerralla ja tehokkaasti. Ja Definite kehyskangas tekee sen hinta-laatusuhteeltaan parhaiten, joten valitsemalla sen kankaaksesi, saat loistavan lopputuloksen vaikka tila ei olisi projisointiin suunniteltu. esim. paljon keinovaloa ja jonkun verran luonnonvaloa tai dedikoidussa tilassa tilan pinnat ovat heijastavia. Olemme itse todenneet käytännössä että tämä on huikea tuote. 

Tämän linkin takana on muutama kuva käytännön eri tilanteista miten Definite ALR käyttäytyy eri valaistuksessa. Muutos on todella dramaattinen tuotteen hintaan nähden.

Miten Definite ALR toimii?

Se mitä esityspinnalla tapahtuu projektorin kuvalla on ratkaisevan tärkeää kuvanlaadun kannalta. Definite pyrkii vähentämään hajavalon heijastumista sillä että pohja on tumma eikä valkoinen. Tällä saavutetaan myös tummempi mustan sävy projektorilla. Tämä efekti nostaa myös kontrastia. Uloin kerros on sitten se mikä lisää kirkkautta heijastuvaan kuvaan ja tuo väreihin syvyyttä. Ja tämä on mahdollista koska pohjakerros on yhtenäinen ja uloin kerros on tarkasti katsottuna siroteltua materiaalihippua jolloin kuva paraneekin dramaattisesti.

Definite ALR kehyskangas on Euroopassa valmistettu tuote ja toimitusaika on normaalisti 2 vko tilauksesta Sillä tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tuotteella on 24kk takuu.