Valkokangas.net > Valkokankaat > Definite ALR Uppokangas valoisaan tilaan

Definite ALR Uppokangas valoisaan tilaan

Kattoon upotettava valoisan tilan valkokangas 131" asti

 
 
 

Definite ALR Uppokangas valoisaan tilaan

Definite ALR moottorivalkokangas on valoisaan tilaan erinomaisen ratkaisun tarjoava  laadukas moottoroitu ALR (ambient light rejecting) valkokangas. Kuvasta poiketen kokoharmaa kangas, ilman mustia reunuksia.

MIKSI OSTAISIT JUURI TÄMÄN TUOTTEEN?

Jos tarvitset rullavalkokankaan ja arvostat hyvää kontrastia, suoraa kuvapintaa ja täydellisesti piilotettua istuvuutta niin tämä on hintalaatu suhteeltaan ylivoimaisesti paras valinta! Tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta tämä moottorivalkokangas sopii huolitelluimpaankin sisustukseen ja moottoroidusti esiin lipuva valkokangas varmasti kruunaa lopputuloksen.

Tyypillinen ongelma neuvotteluhuoneympäristössä on haalea kuva, eli heikko kontrasti. Liian usein tämän ajatellaan johtuvan heikkotasoisesta projektorista ja ratkaisua haetaan valovoimaisemmasta uudesta projektorista. Ratkaisu on tietysti osittain oikea, mutta usein oikeanlainen projisointipinta on vielä parempi ja pitkäikäisempi ratkaisu.

Vaaleissa ja/tai valoisissa tiloissa valkokankaan tehtävänä on säilyttää projisoitavan kuvan kontrasti. Tässä kankaassa se tehdään niin, että heijastuspinnan pohjaväri on tumma eikä valkoinen. Tämä nostaa/säilyttää kontrastia. Kankaan uloin kerros on taas käsitelty vastustamaan hajavaloa, eli sen tehtävä on heijastaa katsojalle projektorin kuvaa ja estää muun valon heijastumista katsojan suuntaan.

Definite ALR moottorikangas on Euroopassa valmistettu tuote ja toimitusaika on normaalisti 2 vko tilauksesta. Tuotteella on 24kk takuu.

  • Vakiona painettava ohjauskytkin, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi valkokangasseinälle.
  • Lisävarusteena saatavissa RF-kaukosäädettävä moottori, johon voit ostaa haluamasi määrän kaukosäätimiä.
  • Lisävarusteena saatavissa triggerohjaus

 

Kuvakoko 16:10 (tuumaa) Kuva-ala leveys x korkeus (cm) Ylädroppi (cm)
104 223 x 139 30
108 233 x 146 30
118 254 x 159 45
132 284 x 178 35
Muut koot tehtävissä tilauksesta    

 

Saatavana sekä mustalla että valkoisella rungolla.