Valkokangas.net > Valkokankaat > Grandview Flat Series Fixed 4K AW6

Grandview Flat Series Fixed 4K AW6

Koot 100 - 150"

 
 

Grandview Flat Series Fixed 4K AW6

Korkealaatuinen kiinteä valkokangas (Ääntäläpäisevä, kudottu AW6)

Grandview kiinteä valkokangas on ykkösvalinta osaksi laadukasta kotiteatteria. Se on näyttävä sisustuksellisesti ja se on myös helppo koota ja asentaa.

GV kiinteä valkokangas on hinta-laatusuhteeltaan Suomen kärkituotteita. Sen rakenne ja viimeistely ovat huippuluokkaa ja siksi se säilyttää arvonsa erittäin pitkään. Se on kuvasuhteeltaan 16:9 ja Gain** arvo on 0.9 Grandview kiinteä kangas täyttää nykyiset Full HD ja 4K tarkkuuden asettamat vaatimukset projisointipinnalle.

Miksi ostaa Grandview Flat Series kiinteä valkokangas?

Kiinteä kehyskangas kuten Grandview Flat Series on sekä meidän että muiden ammattilaisten mielestä aina paras vaihtoehto kotiteatteriin. Koska se on ainoa tapa saada iso kuva täysin suoraksi ja kuva kehystettyä niin että saadaan ammattitasoinen ja laatustandardit täyttävä lopputulos.

Grandview Fixed series kankaan kehys on jykevää profiloitua alumiinia joka on päällystetty Velourilla (samettimainen sysimusta nukkapinta). Velouri pinta kehystää kuvan ja tuo siihen paljon enemmän syvyysvaikutelmaa kuin valkoinen seinä ja samalla se säilyttää videotykin valolle herkkää kontrastisuhdetta toisin kuin muut ratkaisut. Velouri pinta myös 'syö' reunojen yli menevän hajavalon jolloin kuvan rajaus on todella tarkka. 

Grandview kehyskankaan alumiiniprofiili on viistetty oikeaoppisesti (kts. lisäkuva) ja sillä on tärkeä funktio hajavalon pois suuntaamisessa ja siinä että kehys itse ei heitä varjoa kuvapinnalle. 

Heijastuskankaana on käytetty erikoispinnoitettua ja elastista PVC materiaalia joka on venytetty nepparikiinnityksellä kehykseen ja pysyy suorana elastisuutensa ansiosta. Ja vaikka kankaaseen tulisi jonkun aiheuttama painauma, se suoristuu hetken päästä täysin.

Osta Grandview kangas Suomen suurimmalta Grandview toimittajalta. Autamme mielellämme valitsemaan oikean tuotteen ja meidän myymälässämme näet yhtäaikaisesti suurimman valikoiman Grandview valkokankaita.

Linkit:

Tekniset tiedot:

  • Gain** 0.9 (mattavalkoinen)
  • Pysyvä valkokäsittely ja antistaattinen käsittely
  • Helppo asennus ( Kangasta voi liikuttaa sivuttain asennuskiskossa  )
  • Kangas asennettavissa seinään (ei kattoasennusta)
  • TAKUU 24 kk

Puhdistusohje:
Kangaspintaa voi pyyhkiä nihkeällä sienellä tms. ja jos on jokin tahra ilmaantunut, niin sen voi pyyhkiä esimerkiksi hyvin miedolla astianpesuaine-vedellä. 

** Gain - valon heijastuskerroin. Gain 1.0 on mattavalkoinen ja se on optimaalisin väritoiston kannalta. Muita yleisiä kertoimia on 0.8 (harmaa), 1.2 - 2.8. Suuri heijastuskerroin voimistaa valon määrän mutta kaventaa katselukulmaa sekä tuo lieveilmiöitä kuten 'hot spot' (ylivalottuminen).

 

Mitat

Kankaan koko (tuumaa) Kuva-ala (cm) Kehyksen leveys (cm)
100'' 221x125 8
106"" 235x132 8
120" 266x149 8
133" 295x166 8
150" 332x187 8