Valkokangas.net > Valkokankaat > Definite Frameless ALR 16:9

Definite Frameless ALR 16:9

Kuvanlaatua parantava valkokangas 90 - 136"

 
 
 

Definite Frameless ALR 16:9

Definite Frameless ALR valkokangas on uudenaikainen esityspinta mikä parantaa huimasti kuvanlaatua. Se syventää mustan tasoa, lisää kirkkautta ja parantaa väritoistoa. Tämä on mahdollista erikoisrakenteen ansiosta: pohjarakennetta on muutettu valkoisesta harmaaksi ja uloin kerros on erikoispinnoitettu, jolloin kuvan lopputulos on huomattavasti ihanteellisempi kuin perinteinen valkokangas jonka uskomme olevan jo aikansa elänyt tuote. Yllä olevat kuvat kotiteatterista (manipuloimaton kuva) ovat hyviä esimerkkejä tämän kankaan ja sopivan projektorin yhdistelmästä jolloin saavutetaan aivan huikea kokemus kuvanlaadussa.

Definite Frameless valkokangas on upea muotoilultaan sillä se on kehyksetön, kiinteä valkokangas tai esityspinta joka voidaan ripustaa seinälle tai vaijereiden varaan mukana tulevilla kiinnikkeillä jolloin siinä on upea leijumisefekti. Ja koska kehyksiä ei ole, niin valkokangas näyttää tosi kevyeltä ratkaisulta. Sitä voi tuunata entisestään optiona olevalla LED-valonauhalla jolloin siihen saa erilaisia valotiloja ja mukavasti visuaalista efektiä. Definiten maksimikoko on 4m ja toimitamme aina asiakkaan toiveiden mukaisen koon sekä kuvasuhteen joten voit vapaasti valita 1cm tarkkuudella sopivan koon itsellesi tai voit valita valmiiksi mietityt koot.

Miksi Definite kangas on hyvä ratkaisu?

Definite Frameless pyrkii tiettyyn loogiseen ratkaisuun mikä taas puuttuu tyystin valkoisesta valkokankaasta. Jos asiaa miettii pari sekuntia, niin perinteinen valkokangas on tuomittu epäonnistumaan esityspintana jo ajatustasolla sillä se on absurdia että luotaisiin mustaa käyttäen projektorin valoa jota heijastetaan valkoiselle pinnalle. Sillä tekniikalla ei voida toistaa mustaa tai saada aikaan tumman pään erottelua millään projisointitekniikalla mikäli tilassa on vähääkään ympäröivää valoa.

Ja siksi tullaankin monivaiheiseen ongelmaan joka voidaan suurelta osin ratkaista Definite Frameless tuotteella.
Ongelma koostuu 3:sta kohdasta:

1. Ympäröivä valo joka pilaa kontrastin ja se voi olla peräisin luonnonvalosta, keinovalosta tai projektorin omasta kuvasata joka heijastuu seinistä ja katosta takaisin kankaalle.

2. Videotykin kuvakenno vuotaa valoa pikseleihin joissa pitäisi olla mustaa ja tämä ongelma on erityisen voimakas DLP ja LCD tykeillä siksi Sony ja JVC ovatkin ylivoimaisia tässä asiassa mutta kaukana täydellisestä.

3. Sopimaton projisointipinta. Kun esityspinnalle halutaan mustaa niin esityspinnan pitäisi olla lähtökohtaisesti musta koska musta pikseli voi olla tasan niin musta kuin on pohjamateriaali tai yhdistelmä pohjamateriaalia ja valoa joka siihen osuu.

Sopivan esityspinnan pitäisi kyetä ratkaisemaan em ongelmat kerralla ja tehokkaasti. Ja Definite Frameless tekee sen hinta-laatusuhteeltaan parhaiten, joten valitsemalla sen kankaaksesi saat loistavan lopputuloksen vaikka tila ei olisi otollisin projisointiin esim. paljon keinovaloa ja jonkun verran luonnonvaloa tai dedikoidussa tilassa tilan pinnat ovat heijastavia. Olemme itse todenneet käytännössä että tämä on huikea tuote. 

Tämän linkin takana on muutama kuva käytännön eri tilanteista miten Definite ALR käyttäytyy eri valaistuksessa. Muutos on todella dramaattinen tuotteen hintaan nähden.

Miten Definite ALR toimii?

Se mitä esityspinnalla tapahtuu projektorin kuvalla on ratkaisevan tärkeää kuvanlaadun kannalta. Definite pyrkii vähentämään hajavalon heijastumista sillä että pohja on tumma eikä valkoinen. Tällä saavutetaan myös tummempi mustan sävy projektorilla. Tämä efekti nostaa myös kontrastia. Uloin kerros on sitten se mikä lisää kirkkautta heijastuvaan kuvaan ja tuo väreihin syvyyttä. Ja tämä on mahdollista koska pohjakerros on yhtenäinen ja uloin kerros on tarkasti katsottuna siroteltua materiaalihippua jolloin kuva paraneekin dramaattisesti.

Definite Frameless ALR on Euroopassa valmistettu tuote ja toimitusaika on normaalisti 2 vko tilauksesta Sillä tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tuotteella on 24kk takuu.

 

Mittatilauskoot saatavissa kysymällä. info@valkokangas.net