Valkokangas.net > Äänentoisto > Akustointi > Definite kuiskaus 6kpl akustointilevypaketti

Definite kuiskaus 6kpl akustointilevypaketti

 
 
 

Definite kuiskaus 6kpl akustointilevypaketti

Whisper akustiikkapaneelit lyhentävät sisätilojen jälkikaiuntaa ja varhaisia heijastuksia laajalla spektrillä. Niiden avulla parannat tuntuvasti asuintilojen mukavuutta tai voit nostaa merkittävästi kotiteatterin tai kuunteluhuoneen äänentoiston laatua. Poikkeuksellista tässä tuotteessa on sen vaimennuskyky alemmilla taajuuksilla

Whisper on Suomessa valmistettu

Lähtökohtana tuotteen suunnittelussa on ollut korkein mahdollinen suorituskyky, eli paneelit jotka täyttävät absorptioluokan A (korkein luokka) sekä paloluokituksen julkisiin tiloihin. Tämä tarkoittaa että paneelit eivät heijasta ääntä ollenkaan vaan ainoastaan absorboivat sen, eli käytännössä muuttavat lämmöksi.

 

Asiakkaan tiloissa

Paneeleista voidaan muodostaa sisustuksellisia akustiikkaseinämiä, kattopintoja tai akustiikkatauluja. Ne soveltuvat niin yksityiskoteihin, kuin julkisiinkin tiloihin. Paneelit sopivat erityisesti hifiharrastajille, kodin akustiikan parantamiseen, sekä julkisten tilojen akustointiin.

Materiaalin tiheys ja elementin paksuus mahdollistavat tehokkaan vaimennuksen laajalla äänialalla. Paneelit on helppo asentaa, sillä materiaali on itsekantavaa.

Käyttökohteet: julkiset tilat, toimistot, rappukäytävät, kotiteatterit, elokuvateatterit, auditoriot, koulut, kuntosalit, soittotilat, studiot, esiintymistilat, ravintolat, yksityiskodit

Tilaus

Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme. Mikäli sinulla on epäilyksiä paneeleiden määrästä tai niiden sijoittelusta niin suosittelemme ottamaan yhteyttä. Paneelin standardikoko on 600X600mm ja värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

Tilauksen yhteydessä ilmoita lisätiedoissa haluttu väri..

 

Tekniset tiedot:

 • Akustisilta ominaisuuksiltaan optimoitu polyeteenivaahtomuovi
 • Absorptioluokka: A
 • Koko: 600 mm x 600 mm x 50 mm
 • Asennus: Akustiikkalevyliima
 • Takuu 12kk
 • Tuote on mittatilaustuote eikä sillä ole palautusoikeutta

Palo-ominaisuudet:

 1. UL94 luokka HF1
 2. DIN 4102 luokka B1
 3. EN 13501-1luokka B-s2-d0

Vedenkesto:

 1. UNI EN 12088 kg/m2  <3 (28 päivän jälkeen)
 2. UNI EN 12088 %  <4 (28 päivän jälkeen)
Tuotekoodi
Whisper_60