Valkokangas.net > Valkokankaat > Grandview moottorivalkokangas 1:1 227" (408*408cm)

Grandview moottorivalkokangas 1:1 227" (408*408cm)

 

Grandview moottorivalkokangas 1:1 227" (408*408cm)

Ykkösluokan valkokangas

Grandview 1:1 moottorivalkokangas on business-luokan valinta yrityskäyttöön. Se säästää aikaa ja rahaa sillä sen asennus on todella kätevää, jolloin asennusaikaa säästyy ja sitä kautta rahaa.

Kuten muutkin Grandview valkokankaat tämäkin kangas on äärimmäisen kestävä ja sillä on täysi 24kk takuu. Moottorivalkokangas kannattaa valita aina kun se on mahdollista. Moottorikankaan  käyttöikä on hyvin pitkä juuri sen takia, että kelauksen hoitaa hallitusti moottori eikä käyttäjä joka hallitsisi homman vaihtelevalla menestyksellä. Koska laadukas kangasmateriaali on painavaa, niin on isommat kankaat ovatkin lähes aina moottorikankaita. Käsikäyttöisten valkokankaiden jousimekanismi on aina heikoin lenkki.

Kankaan mukana toimitetaan seinä ja kattokiinnikkeet sekä ripustuskoukut ja kaukosäädin

 

Trigger optio

Valkokankaaseen saa myös kätevän lisäohjaimen (trigger), jonka välityksellä projektori ohjaa valkokangasta kenenkään siihen koskematta. Kangas laskeutuu projektorin käynnistyessä ja vastaavasti nousee ylös, kun projektori sammutetaan. (pienellä viiveellä, koska projektorikin sammuu jäähdytyksen takia viiveellä)

 

Kätevä asennuspalvelu

Asennamme mielellämme kankaan teille käyttövalmiiksi ja säädämme raja-arvot haluamallanne tavalla, jotta kangas laskeutuisi aina tasan haluttuun kohtaan. Liitämme tarvittaessa valkokankaaseen ohjauksen, jolloin tykki ohjaa kankaan toimintaa täysin. Näin toiminta on selkeää ja suoraviivaista. Tarvittaessa lyhennämme tai laitamme pidemmän virtajohdon kankaalle, jotta virtakaapeli saataisiin asennettua siististi. Ostamalla tuotteen ja asennuspalvelun meiltä saatte helpon ja toimivan ratkaisun.

Valmistajan sivut

Tekniset tiedot:

  • Kuvakoko 408x408cm
  • Virtajohto noin 2,5m (kankaan vasemmalla puolella)
  • Rungon mitat (LxKxS) 430×14,3×13,5cm
  • Paino noin 50kg
  • Takuu 24kk