Valkokangas.net > Valkokankaat > Definite UST ALR 16:9

Definite UST ALR 16:9

Optinen valkokangas ultralähiprojektorille

 
 
 

Definite UST ALR 16:9

Definite UST ALR on uusinta valoisan tilan heijastusteknologiaa käyttävä kiinteä valkokangas. Se poistaa kaiken muun hajavalon mikä ei tule alaviistosta eli UST projektorin suunnasta. Huipputekninen, mutta minimalistinen ja sisustuksellinen valkokangas.

Definite UST ALR parantaa merkittävästi kontrastia varsinkin valoisassa mikä on äärimmäisen tärkeä seikka kuvanlaadun kannalata. Se on kuvasuhteeltaan 16:9 ja Gain** arvo on 0,55. Tämä kangas kangas täyttää nykyiset 4K -tarkkuuden asettamat vaatimukset.

Miksi Definite UST ALR valkokangas?

Definite UST ALR kangas on ainoa hyvä mahdollisuus lisätä kunnolla kuntrastia silloin kun valoa tulee paljon viistosta kuten on usein tilanne nykyään jossa on paljon ikkunapintaa tilassa. Sen toiminta perustuu siihen että 'väärästä' suunnasta tuleva valo blokataan pois ja sitä kautta tykin kontrasti säilyy huomattavasti paremmin kuin tavallisella kankaalla. Kankaassa on vastaava rakenne kuin ikkunasäleissä jotka poistavat valoa ei halutusta suunnasta.  UST ALR kangas toimii ts. vain Ultralähiprojektoreiden kanssa. Se ei ole yhdistettävissä perinteiseen tykkiin sillä sen valo tulisi väärästä suunnasta.

Em lisäksi kiinteä kehyskangas on aina paras vaihtoehto, koska se on ainoa tapa saada iso kuva täysin suoraksi ja kuva kehystettyä niin että saadaan ammattitasoinen ja laatustandardit täyttävä lopputulos. Definite kankaan kehys on jäykkää profiloitua alumiinia. 

Tekniset tiedot:

  • UST projektoreille joiden heittosuhde välillä 0,5 - 0,3
  • Soveltuu laser, DLP ja LED projektoreille
  • Peak Gain: 0,55
  • View angle: 160
  • Kuvakoko: 2214x1245mm (100” 16:9), 2656x1494mm(120” 16:9)
  • Kehyksen leveys edestä: 11mm