Valkokangas.net > Äänentoisto > Akustointi > Wigfoam Vertex 6kpl akustointilevypaketti

Wigfoam Vertex 6kpl akustointilevypaketti

 

Wigfoam Vertex 6kpl akustointilevypaketti

Wigfoam Vertex - akustiikkapaneeli veistoksellisen kulmikkaalla muotoilulla.

Wigfoam akustiikkapaneeli on yksi arvostetuimmista akustointipaneeleista. Sen toimivuuteen luottavat sadat ammattilaiset ja tuhannet loppukäyttäjät. Sen laatuun luottaa myös Genelec olemalla Wigfoamin virallinen yhteistyökumppani.

Wigfoam-akustiikkapaneelit lyhentävät sisätilojen jälkikaiuntaa ja varhaisia heijastuksia laajalla spektrillä. Niiden avulla parannat tuntuvasti asuintilojen mukavuutta tai voit nostaa merkittävästi kotiteatterin tai kuunteluhuoneen äänentoiston laatua. 

Wigfoam on Suomessa valmistettu - aidosti käsityönä!

Wigfoam paneelia valmistetaan Naantalissa verstaalla jossa jokainen paneeli erikseen käy yksilöllisen käsityönä tehtävän valmistusprosessin ja laaduntarkkailun.

Lähtökohtana Wigfoamin suunnittelussa on ollut korkein mahdollinen suorituskyky ts. paneelit jotka täyttävät absorptioluokan A (korkein luokka) sekä paloluokituksen julkisiin tiloihin. Tämä tarkoittaa että Wigfoam paneelit eivät heijasta ääntä ollenkaan vaan ainoastaan absorboivat sitä sisäänsä.

Paneeliaihion mittojen tarkastamisen jälkeen se pinnoitetaan tai 'nukataan' tarkalleen 2mm korkeaksi muodostuvalla polyamidipinnoitteella. Tämä työvaihe tehdään käsin jokaiselle paneelille mittatilaustyönä asiakkaan valitseman värin mukaan. 

Sen jälkeen tuote viimeistellään paneelin kiinnityksen osalta asiakkaan toiveiden mukaan. Valittavana on itsekiinnittyvä tarrapinta tai magneettikiinnitys. Sen jälkeen tuote pakataan ja lähetetään asiakkaalle. 

Asiakkaan tiloissa

Paneeleista voidaan muodostaa sisustuksellisia akustiikkaseinämiä, kattopintoja tai akustiikkatauluja. Ne soveltuvat niin yksityiskoteihin kuin julkisiinkin tiloihin. Paneelit sopivat erityisesti hifiharrastajille, kodin akustiikan parantamiseen, sekä julkisten tilojen akustointiin.

Materiaalin tiheys ja elementin paksuus mahdollistavat tehokkaan vaimennuksen laajalla äänialalla. Paneelit on helppo asentaa, sillä niissä on  itsekiinnittyvä liimatausta.

Käyttökohteet: julkiset tilat, toimistot, rappukäytävät, kotiteatterit, elokuvateatterit, auditoriot, koulut, kuntosalit, soittotilat, studiot, esiintymistilat, ravintolat, yksityiskodit

Tilaus

Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme ja hinta on /paneeli. Mikäli sinulla on epäilyksiä paneeleiden määrästä tai niiden sijoittelusta niin suosittelemme maksullista akustiikkasuunntielmaa, jonka tekee Wigfoamin pääsuunnittelija. Saat käyttöösi tarkan kuvan tuotteiden määrästä ja niiden sijoittelusta tiloissasi. 

Tekniset tiedot:

  • Akustinen vaahtomuovi
  • Polyamidipinnoite
  • Absorptioluokka: A
  • Paloluokka: BS4842:Part 2:1982, pinnoite SL1
  • Koko: 510 mm x 510 mm x 55 mm
  • Asennus: Itsekiinnittyvä liimatausta, magneetit tai liimaus
  • Takuu 12kk
  • Tuote on mittatilaustuote eikä sillä ole palautusoikeutta
  • Virallinen mittausraportti

 

Tilauksen yhteydessä valitse haluamasi väri.

Oletuksena tuote on 143 violetti