Valkokangas.net > Näyttöratkaisut > Neuvotteluhuoneen näyttöratkaisu

Neuvotteluhuoneen näyttöratkaisu

75 tuuman näyttöratkaisu mobiilikärryllä

 

Neuvotteluhuoneen näyttöratkaisu

Definite 75" tuuman UHD Business Trolley on siirrettävä 75 tuumaisella näytöllä varustettu All in one -ratkaisutuote pieneen tai keskikokoiseen neuvottelutilaan tai vaikka opetuskäyttöön luokkatilaan.

Sen varustelu käsittää 75 tuuman näytön siirrettävällä alustalla jota täydennetään yhä toimivammaksi kokonaisuudeksi langattomalla kuvan -ja äänensiirrolla sekä videoneuvottelujärjestelmällä jossa on lisäksi kattava äänentoisto. Valitse itselle sopiva paketti tuotevalinnasta tai pyydä tarjous uniikista kokonaisuudesta. 

Mihin 75 tuuman näyttö riittää?

75 tuuman näyttöratkaisu on sopiva huddle room -tilaan jossa pääasiassa käydään videoneuvotteluja ja tarkastellaan asioita muutaman ihmisen voimin lähellä näyttöä. Sitä ajatusta tukee myös videoneukkaripaketti jossa kameran katselukulma on lähes 160 astetta. Setti on sopiva myös isossa tilassa jossa halutaan täydentää isoa kuvaa väliin sijoitettavalla näytöllä väliaikaiseen käyttöön. Asennusvapaus ja sen helppo siirreltävyys tekevät paketista erittäin monipuolisen ja helpon ratkaisutuotteen. Suosittelemme minimissään 75 tuuman näyttöä sillä näyttö on 4K tarkkuudella jolloin teksti on suhteellisen pientä ja tällöin 75 tuumaa on sopiva koko siirrettävälle näytölle.

Katso kuvia ja videoita eräästä kohteesta.

Toisaalta emme suosittele tätä ratkaisua jos sinulla on mahdollisuus isompaan kuvaan koska isompi kuva ei ole merkittävästi kalliimpi mutta toiminnallisuus on usein huomattavasti laajempi. Esim jo 100 tuuman kuva tekee ihmeitä katselukokemukselle. Siksi suosittelemme että soitat meille ja varmistat mikä ratkaisu olisi teille paras. Meillä on ratkaisuja jotka muuttavat käsityksesi siitä mitä voi olla toimiva ja kaunis AV -ratkaisu.

Suosittelemme täydentämään kokonaisuutta:

Äänentoisto -ja videoneukkaripaketilla muutat kokonaisuuden hetkessä uudelle tasolle. Ratkaisusta tulee valtavan monipuolinen ja huippukätevä.

Suosittelemme varustelemaan myöskin näyttöratkaisun yrityksille tarkoitetulla langattomalla kuvansiirrolla, jossa sekä kuva, että ääni siirtyvät langattomasti esiintyjän läppäriltä ilman pienintäkään softa-asennusta.