Valkokangas.net > Esitystekniikka > Toteutus

Toteutus

Asennus ja käyttöönotto

 
 

Toteutus

Varaa kalenteristamme suunnittelukäyntiaika mikä sopii teille parhaiten. Me vahvistamme teille ajankohdan sopivuuden puhelinsoitolla tai sähköpostitse. Klikkaa alla olevaa linkkiä päästäksesi kalenteriin.

https://valkokangas.youcanbook.me/

Tai ota meihin yhteyttä.

Mitä suunnittelukäynnillä tapahtuu?

Suunnittelukäynnillä otamme tilan perusmitat, mittaamme tilan valoisuuden tarvittavista kohdista, tilan orientaation, muutaman kuvan sekä suunniittelemme asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun: kuva -ja äänentoiston, kuvan siirron sekä ohjauksen. Suunnittelemme myös asennuksen.

Kaikista tärkeintä meille suunnittelukäynnillä on valoisuusmitat koska vain niiden perusteella voimme määritellä asiakkaille optimaaliset tuotteet kustannustehokkaasti. Ei ole ihan sama onko kankaalla 50lx vai 200lx vai 500lx. Valoisuuden määrä kriittisellä pinnalla ratkaisee täysin sen mikä kombinaatio toimii eli minkä tehoinen tykki ja mikä täytyy olla kankaan ALRV kertoimen. Ilman näitä tietoja kaikki on arvailua. 

Siksi suosittelemme tilaamaan suunnittelukäynnin.

Käynnin jlk laskemme numeraalisesti mitä vaaditaan että laadukkaan kuvan saavuttamiseksi ja vasta sitten valitsemme sopivat tuotteet. Tämä on ainoa keino saavuttaa hyvä lopputulos. Lisäksi monessa tapauksessa olemme voineet säästää melkoisesti rahaa asiakkaalle koska annamme neuvoja tilan tai toteutuksen käytön suhteen jolloin vältytään ylilyönneiltä eikä tarvitse ylikompensoida tilan ongelmia laitevalinnoilla.

Emme velvoita asiakasta yhteistyöhön mutta emme myöskään luovuta suunnitteluasiakirjoja käyntimme jälkeen. Luotamme siihen että kun ammattilainen hoitaa asiansa hyvin niin asiakkaan luottamus meihin syntyy. 

Jos joku AV-yritys väittää että suunnittelu ennakkoon ei ole mahdollista tai että ei sitä tarvita ja asia voidaan ratkaista tehokkaammalla AV-laitteella tai että yrityksellä on kokemusta ja asia ratkaistaan 'näppituntumalla', niin se tarkoittaa vain yhtä asiaa, heillä ei ole osaamista siihen. Kannattaa kiertää kaukaa sellaiset paikat.

Asiakkaan pitää saada tietää mitä hän saa käyttämällään rahalla ja hyvinkin tarkkaan. Asiakkkaan pitää voida olla tyytyväinen lopputulokseen, se on lähtökohta. Jos asiakkaan bujdetilla ei saa laadukasta ratkaisua, niin mielestämme ainoa oikea asia on kertoa se asiakkaalle eikä tuhlata sen rahoja huonoon ratkaisuun. Aina on olemassa kohtuullisia keinoja muokata ratkaisua ja me kerromme ne jos tarve vaatii.

Speksaaminen ja suunittelu ennakoivan laskennan pohjalta on meidän vahvuutemme joka erottaa meidät muista, me ei arvailla, vaan me tiedämme miten asiat suunnitellaan ja osaamme sen hyvin. Me myös kerromme asiakkaalle avoimesti jos jokin suunnitelmassa ei täsmää ja mitä vaaditaan sen korjaamiseksi.

Suunnittelukäynti 0€?

Emme ajattele että työmme on arvotonta tai että suunnittelukäynti ei aiheuta kuluja. Kyllä siitä tulee kuluja, usein satoja euroja. Me uskomme kuitenkin vahvasti yhteistyöhön ja siihen että asiakkaille pitää tarjota helposti ratkaisuja eikä asiakkaan tarvitse osata asioiden teknistä puolta speksausvaiheessa, siksi se on meidän huoli varmistaa ettei asiakas osta 'sikaa säkissä'. 

Näin ollen emme veloita asiakkaalta suunnittelukäyntipalkkiota. Ennen käyntiä varmistamme aina kuitenkin sen, että asiakkaan ajatus on toteutuskelpoinen ja budjetti realistinen ja jos kohde on hyvin kaukana meistä, niin pyydämme kuvat ennakkoon jotta tiedetään karkeasti toteutuksen hintaluokan ja osataan kertoa asiakkaalle ennakkoon ajatuksiamme. 

Tässä on esimerkki perinteisestä ajattelusta jossa toivottiin vain hieman tehokkaampaa projektoria ja kuitenkin suunnittelukäynti varmisti sen että on pakko asentaa myös valoa poistava kangas. Ero maalattuunn seinään on suuri.