Valkokangas.net > AV -Yrityratkaisut > Langaton Laser-ALR esitysratkaisu

Langaton Laser-ALR esitysratkaisu

Langaton ja huoleton kokonaisratkaisupaketti

 
 

Langaton Laser-ALR esitysratkaisu

Tämä laserpohjainen langaton AV-ratkaisu on suosituimpia ratkaisutuotteitamme. Sen saat hankittua joko avaimet käteen asennettuna ja käyttöönotettuna tai tuotepakettina.

Tämä on valmis nykyaikainen esitysratkaisu, joka ylittää kirkkaasti normaalit laatukriteerit kuvakontrastin ja kirkkauden suhteen nykyvaikaisissa kokoustiloissa. Perusongelmahan syntyy usein vaaleasta ja valoisasta tilasta ja sen vaikutuksesta projisoitavaan kuvaan. Valoja ei voida tai haluta pimentää, joten tuotteet täytyy valita sitten näiden olosuhteiden mukaisesti

Tämä valmisratkaisumme toimii parhaimmllaan yhden napin painalluksella, jolloin sekä kuva että ääni siirtyy langattomasti.

AV-ratkaisumme koostuu seuraavista tuotteita:

  • WUXGA Laser videotykistä 5000Alm todellisella valoteholla.Valonlähteellä 20000h/5v takuu
  • Valoisaan tilaan sopivasta 16:10 moottorikankaasta
    • RF-kaukosäädinohjaus
  • Yritystason langattomasta kuvansiirrosta BenQ Instashow
  • Täydentävästä äänentoistosta aktiivikaiuttimilla
  • Pakettia voi valintansa mukaan täydentää myös videoneukkarijärjestelmällä 

Ratkaisua suositellaan otettavaksi avaimet käteen periaatteella jolloin kiinnitystarvikkeet sekä kaapelointi valitaan tilan mukaan. 

Kaikki paketin tuotteet on valittu sen mukaan että ne toimisivat myös keinovalaistussa tilassa ammattimaisesti tai jopa tilassa jossa on jonkun verran luonnonvaloa. Ratkaisumme täyttää mm. seuraavat vaatimukset: kuvan kontrasti on vähintäänkin 15:1 ja kuvan kirkkaus ylittää 2-3 kertaa kankaalla olevan ympäröivän valon märän, mikä täyttää Infocomin asettamat suositukset kokoustilojen kuvalle.

Takaamme ratkaisun teknisten speksien täyttymisen seuraavasti eri valaistuksessa: n. 2,5m kuva maks 200lux

Alla oleva kuva on aito asennuskuva jossa kontrasti on 15:1 ja kirkkaus on 2-3 suurempi kuin ympäröivä. Mikäli tuohon tilaan oltaisiin asennettu perinteinen valkokangas, niin kontrasti olisi vaatimattomat 7:1

 

Tässä olisi pari esimerkkiä ratkaisumme asennuksesta. Videopätkästä näkee mainiosti mikä ero olisi perinteisellä valkokankaalla jossa kuvan kontrasti jäisi niin matalaksi että ratkaisu olisi ollut käyttökelvoton. Tila on erittäin valoisa ja siksi se vaati ehdottomasti kontrastia parantavaa valkokangasta.