Valkokangas.net > AV -Yrityratkaisut > Kokoustilan AV-ratkaisu

Kokoustilan AV-ratkaisu

Helppo ratkaisu puolivaloisaan tilaan

 

Kokoustilan AV-ratkaisu

Kokoustilan AV-ratkaisu on suosituimpia ratkaisutuotteitamme. Se on nykyaikainen ratkaisu joka täyttää vaativat kriteerit isolle kuvalle tuottaen laadukkaan kuvakontrastin ja kirkkauden nykyvaikaisissa kokoustiloissa joita ei voida tai haluta pimentää. Ratkaisumme toimii parhaimmllaan yhden napin painalluksella ja kuva sekä ääni siirtyy langattomasti.

AV-ratkaisumme koostuu seuraavista tuotteita:

  • WUXGA videotykistä 5000Alm valoteholla 
  • Valoisaan tilaan sopivasta 16:10 moottorikankaasta halutussa koossa tai meidän suosituksemme mukaan
  • Yritystason langattomasta kuvansiirrosta BenQ Instashow
  • Täydentävästä äänentoistosta aktiivikaiuttimilla
  • Pakettia voi valintansa mukaan täydentää myös videoneukkarijärjestelmällä 

Ratkaisua suositellaan otettavaksi avaimet käteen periaatteella jolloin kiinnitystarvikkeet sekä kaapelointi valitaan tilan mukaan. 

Kaikki paketin tuotteet on valittu sen mukaan että ne toimisivat myös keinovalaistussa tilassa ammattimaisesti tai jopa tilassa jossa on jonkun verran luonnonvaloa. Ratkaisumme täyttää mm. seuraavat vaatimukset: kuvan kontrasti on vähintäänkin 15:1 ja kuvan kirkkaus ylittää 2-3 kertaa kankaalla olevan ympäröivän valon märän, mikä täyttää Infocomin asettamat suositukset kokoustilojen kuvalle. Takaamme ratkaisun teknisten speksien täyttymisen seuraavasti eri valaistuksessa: n. 2,5m kuva maks 200lux kankaalla, n.3,5m maks 160lux kankaalla ja n. 4m maks 80lux kankaalla.

Alla oleva kuva on aito asennuskuva jossa kontrasti on 15:1 ja kirkkaus on 2-3 suurempi kuin ympäröivä. Mikäli tuohon tilaan oltaisiin asennettu perinteinen valkokangas, niin kontrasti olisi vaatimattomat 7:1 eli puolet pienempi mikä onkin se yleisin syy johon asiakkaamme hakevat apua meiltä. 

Tuoteratkaisuamme saa eri kokoluokissa ja takaamme että saavutamme tekniset vaatimukset kontrastin ja kirkkauden suhteen aina 4m leveään kuvaan asti. 

Tässä olisi pari esimerkkiä ratkaisumme asennuksesta. Videopätkästä näkee mainiosti mikä ero olisi perinteisellä valkokankaalla jossa kuvan kontrasti jäisi niin matalaksi että ratkaisu olisi ollut käyttökelvoton. Tila on erittäin valoisa ja siksi se vaati ehdottomasti kontrastia parantavaa valkokangasta.