Valkokangas.net > Äänentoisto > Kaiuttimet > Kotiteatterikaiutin laatukohteisiin

Kotiteatterikaiutin laatukohteisiin

Waterfall Audio LCR300

 
 
 
 
 
 
 

Kotiteatterikaiutin laatukohteisiin

Waterfall Audio on ranskalainen Hifi kaiutinvalmistaja. Nyt heiltä saa myös kotiteatterikaiuttimia joissa on hillitön äänenpainereservi, mutta samalla kaiuttimet toistavat herkästi ja tarkasti musiikkia. Näillä Pro Custom kaiuttimilla on todella mukavaa nauttia elokuvista ja musiikista. Kun hetken kuuntelee ja katselee kaiuttimia niin ei tule muuta mieleen kuin Wau, sitä jää vaan hämmästelemään miten hyvä fiilis niistä tulee.

Sen lisäksi että ne soivat upeasti, niiden rakenne on suunniteltu niin, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa syvyyssuunnassa. Tämä on erityisen tärkeä seikka jos tilassa on ns. kalliita neliöitä koska vastaavaan käyttöön suunnitellut kaiuttimet yleensä vievät puoli metriä tilaa tai enemmän. Monissa kohteissa sellaiseen tilatuhlaukseen ei kuitenkaan ole varaa. Siksi Waterfall Audio kaiuttimet vievät vain 21cm tilaa syvyyssuunnassa.

Waterfall Audio Pro Custon -tuotesarjaan kuuluu 3 kaiutinta ja 1 subimalli. LCR300 on keskimmäinen ja sitä suositellaan käytettäväksi pääkaiuttimina edessä, tiloissa joiden pinta-ala on 20-50m2. Suosittelemme yhdistämään niihin SAT150 takakaiuttimet sekä vähintään 1 subwooferi SUB600 + päätevahvistin sille. Alla koko Waterfall Audion Custom Pro tuoteperhe.

LCR300 tekniset tiedot: