Valkokangas.net > Kokoustekniikka > Kuvaratkaisu ravintolaan

Kuvaratkaisu ravintolaan

Paras ratkaisu valoisaan tilaan

 

Kuvaratkaisu ravintolaan

Kuvapaketti ravintolalle on huippuratkaisu asiakastiloihin. Sen kontrasti on aivan ylivoimaisen huikea ja se toimii missä tahansa valaistusoloissa. Kuvan esimerkki on saksalaisessa ravintolassa tehty mediakuutio baaritiskin ympärille. mikä luo mahtavan tunnelman sporttibaariin. Kuva on manipuloimaton joten jos tuntuu että tuo on käsittämättömän hyvä kuva niin sitä se onkin. Se on jotain ihan muuta kuin mihin olemme tottuneet valkokangasmaailmassa näkemään.

120'' kuva äärimmäisen huikealla kontrastilla ja kirkkaudella on tehokas keino hankkia runsaasti asiakkaita. Ei epäilystäkään siitä että se maksaa itsensä takaisin hyvin lyhyessä ajassa. Jos haluat niin voimme rakentaa vastaavan mediakuution teille tai jos haluat yhden kuvan niin se sopii mainiosti myös.

Kuvaratkaisu koostuu Full HD Laser projektorista jossa on 5000 alm valoteho sekä DNP Screen -Core valkokankaasta joka haastaa telkkarimaailman omalla tekniikallaan tuottaen 7 kertaa parempaa kontrastia kuin mikä tahansa muu valkokakangas. Ja jotta teidän ei tarvitsisi arpoa muita asioita niin tämä on täyden palvelun ratkaisu eli teline ja HDMI -kaapeli sekä koko järjestelmän asennus (koko Suomessa) sisältyy hintaan.

Tuotepaketin hinta on 280€/kk alv 0% leasing rahoituksella 36kk sopimuksella. Hinta sisältää tuotteet, niiden asennuksen sekä pakolliset kulut kuten perustamiskustannukset, laskutuslisän sekä vakuutuksen. Jos kiinnostuit tästä vaihtoehdosta niin ota yhteyttä meihin ja me teemme puolestasi kaiken.