Projektoritelineet

Tietoa projektoritelineistä

Myymissämme videotykkien telineissä on säädettävä kiinnitys, eli ne ovat ns. universaaleja telineitä. Nämä projektorien telineet sopivat siis lähes kaikille videotykeille. Halvimmat mallit ovat rakenteeltaan melko kevyitä ja siten niitä suositellaan vain kevyemmille videotykeille. Raskaammille videotykeille (ja miksei kevyillekin) suosittelemme Suppro videotykkitelineitä jotka ovat erittäin tukevia!

Lähes kaikissa videotykin telineissä tulee perusvalikoima ruuveja mukana. Jos videotykissäsi on harvinaisemmat kiinnityspisteet (esim. erityisen pienet / suuret kierteet kiinnityspisteissä), niin tällöin kannattaa tilata videotykin teline kotiin ja testata ensin kiinnitystä mukana tulevilla ruuveilla. Jos telineen tai videotykin mukana tulleet ruuvit eivät sovi, niin tarkista videotykin ohjekirjasta oikea ruuvin koko ja mittaa tarvittava pituus (tai ota telineen kiinnitysosa mukaan) ja käy hankkimassa rautakaupasta sopivat ruuvit (esimerkki: ruuvin kierre M3, pituus 15-20mm).

 

 

Omissa asennuskohteissamme käytämme Suppro projektoritelineitä.

 

Suppro projektoritelinevalikoimasta löydät tarpeeseen kuin tarpeeseen sopivan videotykin telineen.

Suppro videotykin telineet ovat Italiassa valmistettuja huipputuotteita. Eron "Kiinalaisiin" telineisiin huomaat erityisesti asennettavuudessa, säädettävyydessä ja yhteensopivuudessa.

Ostamalla kunnollisen videotykin kattotelineen varmistut, että se sopii myös seuraavaan projektoriisi. Näissä projektoritelieissä tulee mukana kattava valikoima kierreholkeja ja kiinnitysruuveja, joten asennus on vaivatonta.

Suppro projektoritelineet sopivat kaikkiin seuraaviin kotipuolen projektoreihin: Optoma, Epson, Panasonic, BenQ, Sony, ViewSonic, Mitsubishi, JVC*

*Kaikki Suppro projektoritelinemalliston telineet eivät kuitenkaan sovellu JVC:n projektoreille, tai muille suurikoteloisille projektoreille. Suurikoteloisille soveltuvat seinä- ja kattotelineet tunnistat tuotenimessä esiintyvästä Q kirjaimesta (esimerkiksi Suppro Q21)