Digital Signage hyötyopas

Digital Signage - tarkoittaa kirjaimellisesti digiopastusta mutta sen merkitys tänä päivänä on paljon laajempi. Digital Signage käsittää kokonaisuuksia joihin voi sisältyä opastusta, tiedotusta, mainontaa, taidetta, esitystä ym. Sillä yleensä tarkoitetaan laajempaa kokonaisuutta joka koostuu kuvantoiston eri osista ja äänentoistosta yritysympäristöön asennettuna.

Valkokangasnet Oy on vahvasti mukana Digital Signagessa. Olemme vuoteen 2018 mennessä toteuttaneet useita Digital Signage kohteita mm. autokaupan mainosvarustelu, kuntokeskuskuksen kuva -ja äänentoisto eri osa-alueilla, kokouskeskuksia, sisäpeliareenan sisällön näyttö.

Olemme aktiivisesti kouluttautuneet Digital Signage puolelle sertifioimalla itsemme mm. Philips -näyttöjen kumppaniksi, joilla mm. 16/7 ja 14/7 pro näytöt sekä suositut ovinäytöt. Toki valikoimassamme on muitakin merkkejä.

Olemme yhteistyössä Hitachin -projektoreiden ja kosketusnäyttöjen kanssa ja Hitachi mahdollistaa tuotekokeilun jolloin asiakas voi varmistua asioista ja saada tuntumaa. Sama pätee BenQ -tuotteisiin joilla on hieman erilainen valikoima projektoreita ja näyttöjä.

Olemme kärkijakelija ja koulutettu erityisasiantuntija optisissa valkokankaissa kuten DNP -Screen valkokankaat jotka ovat ainoa ratkaisu kirkkaissa tiloissa joissa halutaan projektoripohjaista ratkaisua. Tämä osa-alue vaatii osaamista ja erityistä laitetuntemusta sekä ennen kaikkea laskentaa jolla voidaan etukäteen suunnitella asiamukainen lopputulos jolloin ei turvauduta mutu tuntumaan vaan todelliseen laskentaan ja näin saadaan haluttu lopputulos eikä sellainen kuin sattuu tulemaan.

Viimeiseksi olemme sertifioitu Nexnovo -asiantuntija ja ainoa jakelija Suomessa. Nexnovo tuotteita käytetään mainosratkaisuna kirkkaassa päivänvalossa sekä ikkunamainostuotteina. Olemme yhteistyössä ja kouluttautuneita myös kotimaisen mediatoistin valmistajan kanssa ja palveluksessamme on käytettävissä pari graafisen alan asiantuntijaa jotka voivat tarvittaessa tuottaa graafista sisältöä. Näin voimme vastata asiakkaan haasteisiin asianmukaisella panostuksella ja tarjota avaimet käteen -ratkaisua varmasti toimivilla tuotteilla haastavissa olosuhteissa.

Näin ollen Valkokangasnet Oy on erinomainen yhteistyökumppani Digital Signage puolelle koska osaamisemme on vahvaa monella eri osa-alueella ja eritoten valoisissa tiloissa joissa pitää hallita hyvin tuotteet jotka toimivat päivänvalossa tai muuten kirkkaissa olosuhteissa.

Me toimimme aina johdonmukaisesti ja suunnitelmallisesti ja koko prosessi on asiakkaalle äärimmäisen helppo koska me teemme aina suunnittelukäynnin jossa kartoitamme tarpeen ja suoritamme mittaukset sekä kerromme ongelmakohdat ja miten ne pitää hallita. Sen jlk speksaamme ratkaisun ja budjetin. Tarjoamme ratkaisuun järkevän hintaista rahoitusta. Toteutamme ratkaisun aina avaimet käteen käytön opastuksella. Suosittelemme tarvittaessa yhteistyökumppaneita sisällöntuottoon.