Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut
Canton Atelier 700 seinäkaiutin (1kpl) kiiltovalkoinen

Canton Atelier 700 seinäkaiutin (1kpl) kiiltovalkoinen Tämäkin tuote on esillä myymälässämme!

Canton Atelier 700 seinäkaiutin (1kpl) kiiltovalkoinen

Suurenna klikkaamalla

Kysy lisää tuotteesta
Hinta
599,00 €
Saatavuus
Saatavilla
Käyttäjien arvostelu
Määrä
kpl
Canton Atelier 700 on erinomainen kaiutinratkaisu silloin kun halutaan hifitason äänenlaatua ilman kompromisseja mutta vaatimuksena on mahdollisimman hyvin sisustukseen istuva ... Lue tarkemmat tiedot

Canton Atelier 700 on erinomainen kaiutinratkaisu silloin kun halutaan hifitason äänenlaatua ilman kompromisseja mutta vaatimuksena on mahdollisimman hyvin sisustukseen istuva kaiutin. Maden in Germany!

Atelier 700 on 3 kaiutinta yhdessä. Sen voi asentaa pintaasennuksena seinälle (pystyyn tai vaakaan kiinnityspisteet on molemmin päin) tai uppoasennuksena seinän tai katon sisälle (mukana tulevilla asennuraudoilla) jolloin näkyviin jää pelkkä korkeakiiltomaski. Samalla myös hoituu kaiuttimen oikeaoppinen kotelointi ilman lisätöitä.

Kaiutin on sen verran litteä (8,2cm) että sen voi asentaa myös ääntäläpäisevien valkokankaiden taakse pinta - tai upppoasennuksena jolloin kaiutin toimii erinomaisesti osana kotiteatteria. Ja vaikka sitä ei saisi valkokankaan taakse niin se on todella upea ja vähäeleinen kankaan sivussa ja alla.

Canton Atelier 700 on merkille tunnusomaisen kirkasääninen ja erotteleva kaiutin. 1''diskantti on alumiini-magnesium seosta joka on upotettu tasokkaaseen suuntaimeen. Tämä takaa sen tunnusomaisen kirkkaan soinnin joka on erittäin miellyttävä asia.

Rakenteeltaan Atelier on suljettu 2-tie kaiutin jossa on 7'' bassoelementti ja sen lisäksi 7'' passiivisätelilijä joka edesauttaa siinä että basson ulottuvuus on 35Hz saakka. Atelier 700 on hyvin herkkä kaiuitin (peräti 89,5 db) mikä tekee siitä helpon kuorman vahvistimelle ja pienelläkin äänentasolla se toistaa vaivattomasti ja uskottavasti ääntä mikä monilta kaiuttimilta jää toistumatta epäherkkyyden takia.

Asennussyvyys on vain 8,2cm ilman kauluksia mikä on erittäin mukava asia asennuksen kannalta. Atelier 700 on mielestämme erittäin hyvä valinta tämän päivän asennuksille jossa vaatimukset ovat korkeat sekä äänenlaadulle että asennusmukavuudelle ja sisustuksellisuudelle. Takuuta kaiuttimella on 3 vuotta. 

Vuonna 2014 Atelier sarjan tuotteet arvosteltiin Heimkino ja Hifi Test lehsissä (saksalaiset hifilehdet) arvosanoilla 'Sehr Gut' eli erittäin hyvät. Sekä hifi vision ja Hifitest.de antoivat 4,5/5 tähteä. Erinomainen suoritus!

Type

Center /Installation speaker

Engineering Principle

2-way Bass reflex system with passive membrane

Nom. /Music power handling

100 / 160 watts

SPL (1 watt/1m)

89.5 db

Frequency response

35...40.000 Hz

Crossover frequency

3.000 Hz

Woofer

2 x 180 mm (7''), Aluminum (Wave surround)

Tweeter

1 x 25 mm (1''), aluminum-manganese

Special Features

integrated wallmount
mounting angle inclusive Fabric cover

Nominal Impedance

4...8 ohms

Dimensions (WxHxD)

75 x 26 x 9.8 cm (29.5'' x 10.2'' x 3.9'')

Installation opening

22.4 x 70.4 cm (8.8'' x 27.7'')

Installation depth

8.2 cm (3.2'')

Weight

6.9 kg

Tuotekoodi
canton-atelier-700