Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Yritystietoa

Laadukasta palvelua yli kymmenen vuoden kokemuksella ja korkealla luottoluokituksella

Muistathan katsoa yritysesittelyn lopusta myös kunnioitettavan referenssilistamme!

Valkokangas.net palvelee sinua kattavasti ja luotettavasti. Löydät valikoimistamme alan parhaan hinta-laatu-suhteen omaavat kotiteatterituotteet ja yritysten av-tuotteet. Valitsit sitten minkä tahansa tuotteen, niin se on varmasti erittäin hyvä hankinta, sillä takaamme, että kaikki tuotteemme edustavat aina hintaluokkansa parhaimmistoa. Nyt on helppoa ja turvallista ostaa laatua kotiteattereihin, toimistoihin ja auditorioihin!

Käyntiosoitteemme ja aukioloajat löydät täältä.

Valkokangas.net yhdistää perinteisten kivijalkaliikkeiden palvelun ja luotettavuuden modernien verkkokauppojen hintatasoon ja tilaamisen helppouteen. Voit selata tuotteita ja tehdä tilauksesi mihin kellonaikaan tahansa, aina edulliseen hintaan. Arkipäivisin saat palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Voit halutessasi tehdä tilauksenkin puhelimitse tai sähköpostitse, jos verkkokaupasta tilaaminen ei miellytä. Takuuasiatkin hoituvat aina luotettavasti ja ystävällisesti, sillä myymme vain Suomessa valmistettuja tai virallista kanavaa pitkin maahantuotuja tuotteita.

Tutustu siis valikoimaamme, ota tarvittaessa yhteyttä ja tilaa laatua esityksiisi. Meiltä saat helposti hintaluokkansa parasta!

Yrityksen taloustilanne

Olemme tällä hetkellä yksi av-alan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Erittäin nopea kasvumme on silti terveellä pohjalla, sillä kulurakenteemme on todella kevyt. Valkokangasnet Oy on kokonaan kotimaisessa omistuksessa.

Toimimme vastuullisesti:

   

 

Referenssit

Osa Valkokangas.netin henkilökunnasta on työskennellyt jo yli kymmenen vuotta av-tuotteiden parissa. Asiakaskuntaamme kuuluu jo tuhansia yksityishenkilöitä sekä lukuisia yrityksiä ja yhteisöjä. Uskomme puskaradion voimaan, joten haluamme jo senkin vuoksi palvella asiakkaitamme mahdollisimman perusteellisesti. Se onkin tuottanut loistavaa tulosta!

Tässä joitakin tyytyväisiä asiakkaitamme, joille olemme toimittaneet ja asentaneet valkokankaita, videotykkejä ja muita av-tuotteita viimeisen vuoden aikana:
- Aalto-Yliopisto
- Akaan kaupungin koulut ja kaupungintalo
- Arek Oy
- Bauhaus & Co
- Finlayson Oy
- Forssan seudun Osuuspankki
- Hämeen ammattikorkeakoulu
- Katepal Oy
- Kustannus Oy Aamulehti
- Lemminkäinen Infra Oy
- Metsähallitus
- Nokia Oyj
- Oulun Yliopisto
- Ramboll Finland Oy
- Reima Oy
- Subway
- Suomen Filmiteollisuus (SF) Oy
- Suomen Kansallisteatteri
- Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK)
- Suomen Rahapaja Oy
- Tallink Silja Oy
- Veho Group Oy Ab
- Väinö Paunu Oy
- Lukuisat muut yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri Suomea