Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Maksutavat

Kotiteatterihankinnat kätevästi osamaksulla

Nyt osamaksu kätevästi omilla pankkitunnuksilla!

Valkokangas.net Osamaksun hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta - ilman takauksia. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Kaikki tämä mahdollistaa helpon tavan tarjota juuri sinulle sopivaa rahoitusratkaisua. Samalla vältät suuremman menoerän kerralla.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Nopeat sähköisen palvelun ominaisuudet takaavat sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma. Muista tuotteeseen liittyvistä asioista, esimerkiksi toimitukseen tai asennukseen liittyen - tulee sopia erikseen myyjän kanssa.

Osamaksu on:

  • Joustava rahoituspalvelu verkossa
  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 750 €- 10 000 €
  • Luottoaika 3-5 vuotta
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin


Hae osamaksua tästä.


Muut maksutavat


MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Valkokangas.net toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja. Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskulla maksaminen

Yritykset ja yhdistykset (joilla on suomalainen y-tunnus) voivat maksaa halutessaan laskulla. Maksutavaksi Lasku voi valita kassalla tilauksen yhteydessä tai mainitsemalla siitä tilauksen yhteydessä sähköpostilla tai puhelimessa. Laskun normaali maksuaika on 14pv netto. Muista maksuajoista täytyy aina sopia erikseen. 

Verkkolaskulla maksaminen onnistuu myöskin yrityksessämme. Ilmoita tarvittavat tiedot meille tai syötä ne suoraan kassalla tilauksen yhteydessä.