Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Kapulat Käteen-palvelu

Tutustu ainutlaatuiseen palvelukonseptiimme

Kotiteatteri avaimet käteen

Toteuta kanssamme kotisi kuva - ja äänentoisto!

Kun toteutat yhteistyössä kanssamme kodin kuva - ja äänentoistoratkaisut, saat huomattavaa rahallista säästöä sekä laadukkaan lopputuloksen. Meiltä saat täysin veloituksetta laitesuosituksen, mutta mikäli toteutat projektisi kanssamme kokonaisuudessa saat paljon enemmän. 

Yhteistyösopimuksella saat meiltä veloituksetta täyden suunnitelman (arvo 849€) joka kattaa AV- tilasuunnittelun, AV- puolen sähkösuunnittelun sähköurakoitsijallesi sekä akustointisuunnitelman. Edellytyksenä ilmaiselle suunnitelmalle on yhteistyösopimus kanssamme. Yhteistyösopimus tarkoittaa että me olemme tukenasi ja yhteistyössä urakoitsijoiden kanssa projektin alusta loppuun saakka ja asiakas hankkii tuotteet, tarvikkeet ja asennuksen meiltä.

Miten toimia?

1) Kerro tiloihin liittyvät toiveesi kuten mitä tiloja haluat varusteltavan ja mitä odotuksia ratkaisun suhteen sinulla on. Liitä mukaan pohjapiirustus sekä sähköpiirustus PDF- muodossa mikäli mahdollista info@valkokangas.net 

Mikäli haluat, me rahoitamme sinun hankintasi aina 20 000€ asti osamaksujärjestelmällä. Tutustu meidän osamaksujärjestelmään tästä.

Asennamme laitteet sinulle käyttövalmiiksi ja opastamme niiden käytössä. Asennustyömme on kotitalousvähennyskelpoista siksi on erittäin kannattavaa ja järkevää asennuttaa koko paketti käyttövalmiiksi. Kotitalousvähennys on 45% työstä tai 2 000€ per henkilö taloudessa.