Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Myymälän yhteystiedot

Esittelytilaamme on nopea tulla koko Etelä-Suomesta

Esittelytilan avajaiset keräsivät n. 300 asiakasta ympäri Suomea

Valkokangasnet Oy:n esittelytila on lähellä lähes kaikkia, sillä sijaitsee Tampereen alapuolella Akaan Viialassa. Siten se on pk-seudun, Turun ja Tampereen "risteyksessä" - meille pääset nopeita liikenneyhteyksiä pitkin joka suunnasta. Jos kaipaat matkalle muutakin aktiviteettia niin katso sivun lopusta muutama vinkki!

Esittelytilassamme on kolme huonetta, joissa voit tutustua av-tekniikkaan:

  • Lifestyle -huoneessa on erityisen hyvin sisustukseen sopivia projektoreita ja äänentoistojärjestelmiä
  • Hiilikellari -huone on tummasävyinen ja huolellisesti akustoitu huone jossa pystyt tutustumaan projektoreihin ja äänentoistojärjestelmiin
  • Neukkarissa esitellään erityisesti yrityspuolen laitteita, mutta toisinaan myös kotiteatterituotteita
  • Pidämme esillä aina uusimmat ja halutuimmat tuotteet.

Yhteystiedot ja aukioloajat

ESITTELYTILA AVOINNA
Ma -Pe: 10-16
La, Su: sopimuksen mukaan

Keskuskatu 38-40
37830 Viiala (Akaa)
03 4102 3840
info(a)valkokangas.net

Tilamme

  • Lifestyle -huoneessa on erityisen hyvin sisustukseen sopivia projektoreita ja äänentoistojärjestelmiä

  • Hiilikellari -huone on tummasävyinen ja huolellisesti akustoitu huone jossa pystyt tutustumaan projektoreihin ja äänentoistojärjestelmiin

 

Maksutavat

Esittelytilassamme on pankkikortinlukija yleisimmille korteille. Lisäksi voit tehdä Kotiteatteritili - osamaksusopimuksen mikä on taatusti yksi edullisimmista osamaksuista. Esimerkiksi jos käytät 3 000€ ja lyhennät sen 12kk aikana niin sivu-tai korkokuluja tulee vain 83€. 

Tarvittaessa ostokset on mahdollista maksaa jopa suoraan verkkopankista maksupalvelun avulla (ota mukaan verkkopankkitunnukset).

Oletko tulossa autolla?

Jos tulet autolla niin pysäköinti onnistuu vaivatta muutaman metrin päähän myymälästämme. Pysäköinti ei luonnollisestikaan maksa mitään eikä edes parkkikiekkoa tarvita. Autamme mielellämme tuotteiden kantamisessa autoosi. Halutessasi voimme myös lähettää ostamasi tuotteet vaikkapa suoraan kotiisi.

Sijainti kartalla ja ajo-ohjeet

Oletko tulossa julkisilla?

Viialan pieneltä juna-asemalta on parin minuutin kävelymatka myymäläämme, samoin keskustan bussipysäkiltä. Lähin metropysäkki on aika kaukana Viialasta. Jos ilmoitat tulostasi etukäteen niin voimme myös noutaa sinut juna-asemalta tai bussipysäkiltä myymäläämme. Lähetämme mielellämme ostamasi tuotteet vaikkapa suoraan kotiisi.

Sijainti kartalla
Kävelyreitti juna-asemalta
Kävelyreitti bussipysäkiltä

Kaipaatko matkalle muutakin aktiviteettia?

Vaikka esittelytilamme onkin täynnä erittäin mielenkiintoisia teknisiä tuotteita, niin joskus matkalle kaivataan muutakin aktiviteettia, etenkin jos parempi puolisko on mukana. Viiala on pieni kylä, mutta ihme kyllä myymälämme lähistöllä on muutakin kiinnostavaa tekemistä ja katseltavaa. Tässä joitakin ehdotuksia:
Ideapark (n. 10min. ajomatka)
ABC Toijala (n. 10min. ajomatka)
Kirpputori Parkki (muutaman sadan metrin päässä)
Haihunkoski (muutaman sadan metrin päässä)

Sijainti kartalla


Näytä suurempi kartta