Korisi on tyhjä.

Tuotehaku

Tuoteryhmät

Suomen Verkkomaksut

Yhteystiedot

Valkokangasnet Oy

Tarjoamme AV-ratkaisuja yrityksille avaimet käteen -periaattella sekä tietysti kokonaisvaltaisia kotiteatteriratkaisuja kuluttajille. Autamme mielellämme teitä hankkimaan sopivia tuotteita kotiteatteriisi tai musiikinkuunteluun tai toimitamme kokonaisvaltaisen kotiteatteri - ja monihuoneratkaisun sopivalla keskitetyllä ohjauksella tai kotiautomaatiolla. 

Palvelemme yrityksiä kautta maan! Me löydämme yrityksellenne varmasti sopivan ratkaisun nopeasti ja kustannustehokkaasti. Avaimet käteen palvelu ja ripeä toiminta on lähtökohtamme joten ota yhteyttä niin saat ystävällistä pavlelua helposti ja nopeasti!

     

Yhteystiedot

Myymälä:

Ma-Pe (10-16)
La, Su: sopimuksen mukaan

Käynti ja Postiosoite:
Valkokangasnet Oy
Keskuskatu 38-40 LH4
37830 Viiala, Akaa
Y-tunnus: 2298815-2

Asiakaspavelu kuluttajille

Puh: 03 4102 3840 (ark. 11-16)
info(a)valkokangas.net

Yhteydenottolomake

Yritysmyynti

Dimitri Duhov
Puh: 050 417 6549 (ark. 09-16)
yritysmyynti(a)valkokangas.net

Asennus

Asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Asennuspalveluun liittyvissä asioissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (03 4102 3840 / info(a)valkokangas.net). 

Valkokangasnet Oy:n henkilökunta palvelee

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi@valkokangas.net.

 Markos Friberg

Markos Friberg

Kuluttajamynti  |  varasto  |  050 417 6578 

Markos on kuulunut Valkokangas.netin "kalustoon" lähes yrityksen perustamisesta asti ja hän onkin todellinen monitoimimies; hänen vastuullaan on asiakaspalvelu ja varasto, lisäksi Markos huolehtii yrityksen taloudesta. Markoksella on erittäin vahva tuotetuntemus ja usein hän onkin apunasi kotiteatteripakettien suunnittelussa esittelytilassa tai puhelimitse, joskus myös sähköpostitse.

 


 Dimitri Duhov

Dimitri Duhov

Yritysmyynti  |  tuotetuki  |  050 417 6549

Virolais-venäläis-espanjalais-suomalainen vahvistuksemme Dimitri on todennäköisesti syntynyt viritinvahvistin suussaan. Ainakin näin voisi olettaa, koska tekniikka on hänellä todella syvällisesti hallussa. Jos jonkun laitteen säätäminen ei meinaa onnistua, niin Dimitri kyllä osaa laittaa sen kuntoon. Hän on pitkän linjan kotiteatteriharrastaja, mutta päävastuu hänellä on yrityspuolen myynnissä.

   
 Tapio Touru

Tapio Touru

Projektisuunnittelu  |  asennus  |  03 4102 3840

Tapio on toimitusjohtajamme. Hänen vastuullaan on projektien läpivienti, suunnittelukäynnit yrityksille ja asennusten valvonta. Toisinaan Tapio myös tuuraa asiakaspalvelussa ja varastolla.

 

 

 

Pauli Hahmo
Asennus | 


Pauli on innokas äänipuolen harrastaja, mutta hänellä on alan tuorein osaaminen myös kuvapuolelta. Vastuualueena Paulilla on huolehtia myymälästä ja hoitaa osan asennuksista. Pauli auttaa sinua myymälässä täydellisen kotiteatteripaketin suunnittelussa. Kerro vain budjettisi ja tarpeesi, niin Pauli kehittelee parhaiten sinulle sopivan paketin!